Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tudtok olyan színésznőket,...

Tudtok olyan színésznőket, akiknek olyan érdekes arcuk van, hogy lehet belőlük szépet, csúnyát, és átlagost is csinálni a filmvásznon?

Figyelt kérdés
Szerintem ilyen Anne Hathaway, Ruttikai Éva, a fiatal Meryl Streep, Cate Blanchett, Renéé Zellweger, és Ashley Tisdale.
2017. júl. 23. 14:47
 1/6 I noor Y válasza:
23%

Hat minden ember szamara vmi mas a szep

Honnan szuljem meg h neked mi a szep

2017. júl. 23. 14:52
 2/6 anonim válasza:
Szerintem Maisie Williamsnek igen karakteres arca van, mégis szép
2017. júl. 23. 15:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Tilda Swinton
2017. júl. 23. 16:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Scarlett Johansson. A leány gyöngy fülbevalóval c. filmben egészen csúnyácska kis parasztlány. A többi filmben bombázó.
2017. júl. 23. 17:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Cara Delavingne :)
2017. júl. 24. 11:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Tilda Swinton abszolút :).

Amúgy szerintem jó sminkmesteri munkával mindenkiből lehet szépet, és mindenkiből lehet csúnyát, pár szélsőséges kivétellel (Audrey Hepburn vs. Susan Boyle pl... mondjuk sztem Audrey-t is el lehetett volna csúfítani brutálisan egy jobb sminkmesteri munkával).

2017. júl. 24. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!