Mennyire jön be nektek ez a csaj egy 10-es skálán? (kép)
2017. júl. 20. 15:27
11/17 anonim válasza:
Nem értem miért kérdezed mások véleményét,ha nem érdekel?!Szerintem sem szép lány,én is 0át adnék neki.Neked tetszik,ez nagyon jó,akkor nézegesd.De ne háborodj fel,ha másnak nem tetszik,vagy akkor ne kérdezd meg.
12/17 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy nem érdekel a vélemányetek, hanem azt, hogy nem objektívan osztályoztok.
2017. júl. 20. 20:25
13/17 anonim válasza:
Ha nekem nem tetszik a lány,akkor nem fogom azt írni,hogy szép csak azért,hogy neked jó legyen.
15/17 anonim válasza:
az a csaj a 9-es hozzászólásban biztos h nem egy beöltözött férfi?
16/17 anonim válasza:
De, ő egy parókás férfi. :) Képzeld, ő is nullát kapna, ahogy a linkelt csaj is, és a többi is, aki nekünk nem jön be. Elyen egyszerű ez.
17/17 anonim válasza:
Nekem se tetszik de azert megb*sznam. Moslekos vodorrel is lehet tuzet oltani erted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!