Intim gyantával kapcsolatban lenne kérdésem?
Eddig borotváltam ezt a terültet, de nagyon unom, hogy 2 nap után már borostás. A szeméremdombon epilátort használtam, ott tart egy hétig kb, de a többi részen nem merem ezt alkalmazni.
Szóval szeretném kipróbálni az intim gyantát. Az lenne a kérdésem, hogy ez mennyi ideig tart kb, és mennyibe kerül kozmetikusnál? Ezenkívül még annyi, hogy ha van rá mód, inkább itthon szeretném, mert olyan "salátás" a puncim, és ezért nem annyira szeretném kozmetikussal csináltatni. Ilyen esetben milyen gyantát szerezzek be?
18L
Hely függő, amiket én ismerek, ott olyan 5ezer környékén van, én 4100-ért csináltatom.
Mindenképpen cukorgyantával érdemes, sokkal egyszerűbb és kényelmesebb.
Nekem olyan 3 hétig jó szokott lenni, de eleinte gyorsabban kinőtt. Utána pedig egyre tovább maradt sima, meg egyre ritkább is lett a szőr.
Hidd el, aki csinál intimgyantát, az látott már mindenféle puncit, és nem a formájára fog figyelni, hanem csinálja a dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!