Felemás a két mellem, és azért eléggé kicsik is. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
az egyik mellem kezd már egy női mellre hasonlítani, nagyobb is mint a másik, de a mellbimbó be van myomodva
A másik mellem kisebb és a mellbimbó teljesen máshogy néz ki, mintha egy évvel le lenne maradva a másiktól. Mit tegyek?
2017. júl. 16. 20:03
1/3 A kérdező kommentje:
14/l
2017. júl. 16. 20:05
2/3 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj egyenlőre e miatt. Még van egy pár éved addig, amíg teljesen kifejlődnek a melleid. Nekem A kosaram volt. 18 éves koromra már D-s re nőttek a melleim.
3/3 anonim válasza:
A kulcsszavakat nem értem!!!
A másik, hogy a test 18-20 éves korodig fejlődik. Olykor aránytalanul, olykor felemásan. Ameddig a folyamat nem fejeződik be, nem érdemes semmit sem tenni. Ha 20 éves korodra is felemás marad, akkor plasztikai sebész rendbe tudja hozni (nem feltétlen szilikonra kell gondolni...). De bármi panaszod lenne (fáj, nyom, csomós), szólj szüleidnek és menjetek el dokihoz vele.
Alapvetően ilyen korban ez normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!