Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ezt hogy fogjam fel? Nagyon...

Ezt hogy fogjam fel? Nagyon rossz lesz? 😭

Figyelt kérdés
Nemsokára fogszabályzóm lesz. Én nem nem nem akarom 😢😢 sztem olyan csúnya, nem is állna jól nekem 😢 pont gimis koromra lesz, és két évig kell hordanom. Az már biztos, hogy mosolyogni nem fogok 😢 de a legfontosabb dolog:mma-zni, kickboxolni lehet vele?? Ha pofába ütnek meg ilyenek. Kérlek én az edzések miatt élek 😢😢😢😢😭😭

2017. júl. 14. 22:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hogy te mekkora egy hisztis pitsa vagy. (úgy őszintén, 1 emotikonnal is érthető lett volna az elkeseredettséd, de a 6x- os használat már a proliságodra is rámutat, a helyedben nem a fogszabályzó miatt nem mosolyognék)
2017. júl. 15. 18:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Lány vagy, nem? Akkor lehet, hogy jól is állna neked :D
2017. júl. 15. 19:08
 13/14 anonim válasza:

Én 8. osztályban kaptam fogszabályzót, májusban. Senki nem csúfolt, volt, akinek csak 2 hét után tűnt fel, hogy van nekem.

Mikor gimis lettem, persze féltem, hogy mi lesz. Az osztályomban senkinek nem volt fogszabályzója, csak nekem. De itt sem csúfolt senki, sőt. A fogszabályzó ma már olyan alap dolog, hogy fel sem tűnik az embereknek. 4. osztályra pedig 8 osztálytársamnak is lett/volt fogszabályzója:)

2017. júl. 16. 08:29
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi az újabb válaszokat! 😊 #11 mi a f**znak kell hozzászólnod, ha nem értessz egyet? Kommentelgess azoknak, akiket meg tudsz sérteni, ha ez egyáltalán az volt... Ismersz? Nem, akkor meg ne te mondd meg, hogy mi miatt ne mosolyogjak... Van tapasztalatod? Nincs? Vagy talán olyan ronda vagy, hogy neked nem számít a külső? Milyen elkeseredettség? Csak bizonytalan vagyok. És engem ne hisztis p**sázgass.
2017. júl. 18. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!