Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Segítség! 15-18 éves fiúk!...

Segítség! 15-18 éves fiúk! Zavar ha egy lánynak ekcémás a keze? Bővebben lennt.

Figyelt kérdés

Sziasztok. Elég nagy problémám van sajnos. Iszonyú ekcémás a kezem. Az ekcéma:Az ekcéma a bőr felszínes gyulladása, amely hólyagokat, bőrpírt, duzzanatot, nedvedzést, pörkképződést, hámlást és rendszerint viszketést okoz.Nem fertőző, allergiával köthető össze.

Nekem a kezem nagyon ilyen. Nem az egész, hanem csak foltokban, a csukló környékén. Nagyon fáj, repedezik. Használok rá ekcéma elleni krémet, de nem használ. És iszonyúan szégyenlem. Egyszer az egyik haverom meg akarta fogni a kezemet, hülyéskedés közben. Gyorsan elkaptam onnan a kezem. Eléggé furán nézet rám.

Engem nagyon zavar. Csúnya, egy bizonyos szempontból undorító, kiábrándító. Nem mindig ilyen, de most tavasszal, iszonyúan előjött. Attól félek hogy senki se mer majd hozzáérni a kezemhez, még az sem, aki tetszik, vagy esetleg szeretem. Szégyenlem. Sokan fújoltak rá régebben, leprásnak neveztek. Nem tehetek róla, hogy anyámtól örököltem ezt a borzalmat.

16L

2017. máj. 28. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:

A gyerekek gonoszak ezt mindenki tudja, mert fiatalok nem tudják, hogy a szavaknak súlya van. Szerintem nem kell aggódnod ha valaki veled akar majd lenni nem fogja megállítani az h ekcémás a kezed szóval ne szégyeld

20/F

2017. máj. 28. 16:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de ez akkor is kellemetlen. 😢😟 Nem tudom mit csináljak.
2017. máj. 28. 16:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász ír fel kenőcsöt általában segít :/
2017. máj. 28. 16:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Elocom krém..próbáld ki ezt.

És ezen nincs mit szégyellj..

Ez a borzalom ahogy te nevezed krémmel gyógyítható :)

2017. máj. 28. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!