Adnátok tippeket hogyan öltözködjek?
szerintem semmi olyat ami passzent mert jobban kiadja az alakot valami.
nézz szét magazinokban :D de vannak butikok ahol csak nagyobb méreteket lehet kapni

Ruhák szempontjából a deréktól lefelé bővülő szoknyáját részesítsd előnyben. Kerüld a nagyobb mintákat inkább az apró diszitesekre törekedj!
Felsők közül válassz v nyakú illetve kör/csónak kivágású felsőket. Amik csipőcsontig illetve derékig érnek. Ezzel is hangsúlyozzuk a derekat.😃
Mivel a magasított derekú nadrágok fény korukat élik, bátran kiserletezz velük, mivel nem csak hosszitjak a lábakat hanem egy két plusz kilót is elrejtenek hastájékról a magasított deréknak köszönhetően.
Szoknyák közül mindenképpen térd fölé érő A vonalú illetve ceruzaszoknyákat részesítsd előnyben.😘
Bár a kabát szezon nem éppen aktuális azért gondoltam leírom néhány tippet ezzel kapcsolatban is.😃
Kabátok közül mindenképpen egyenes szárú vagy A vonalút válassz. Kifejezetten előnyös ha egy övet is kötsz rá, mert az kihangsúlyozza a derekad. Az enyhébb őszi vagy tavaszi napokra pedig tökéletes egy derékig érő bőr dzseki.
Remélem tudtam segíteni! 😃😍 (Bocsi,hogy regényt írtam) 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!