Lányok, szerintetek divat, ha tangát, esetleg s*gglyukat villantottok?
Figyelt kérdés
Értem ezt úgy, ha pl. leültök akkor kilátszik a nadrágból, vagy ha behajoltok valamiért és úgy látszik ki. Férfi szemmel ez izgató, de nem tudom eldönteni, menő ez vagy sem.2017. júl. 14. 02:37
1/8 anonim válasza:
Szerintem gusztustalan, egy normális nő nem csinál ilyet. A tanga nem valószínű hogy véletlen kilátszik valakinek, hisz a legtöbb nő érzi hogy ha a gatyája/szoknyája rosszul áll.
3/8 anonim válasza:
Nem divat! Inkább gusztustalan k tipus
5/8 anonim válasza:
Inkább trampli, normális nő nem hajt arra hogy vadidegenek nadrágjában okozzon bizsergést.
6/8 anonim válasza:
Divat? A magas derekú nadrágok korában? Cseppet sem.
Esetleg 2002-ben, amikor mindenki csípőfarmert hordott, esetleg még menő lehetett a város ribizlije, ha megvillantotta a kőművesdekoltázsát meg a cérnatangáját.
7/8 Sunshinedoll válasza:
Gáz.
A kőműves dekoltázs nem menő.
Persze, balesetek vannak, de direkt nem kell villantani.
8/8 sarkanylady válasza:
Hát igen de szerintem jobb volt az a 2002es csipofarmer.. mint a mostani tűdőnadragok amiben meg a csajok popsija is eltunik mert semmi formas nincsen benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!