Miért néznek 16-nak?
25 éves vagyok, elég alacsony (kb 158 cm). Folyamatosan úgy fogad minden ember, hogy :
" jaaajjj de kis fiatal vagy, hát hány éves vagy? hűű 25? azt hittem olyan 16 körül"
Na most ezt ha így mesélem valakinek, akkor azzal jön, hogy hát örüljek neki, legalább fiatalos vagyok. Nekem viszont ez elég kellemetlen. Egy-két alkalommal még rendben van, de mostanság folyamatosan. Én magam pedig nem érzem úgy, hogy kislányos lennék. Félhosszú barna hajam van, igyekszem csinosan és nőiesen öltözködni, de azért nem kihívóan. Szerintetek mit tehetnék azért, hogy a koromnak megfelelően nézzek ki? Tíz év múlva valószínűleg jó néven veszem majd, ha 25-nek néznek, de egyelőre csak az önbizalmam gyengíti, úgy érzem.
Én kérdeztem, hogy random emberek mondják-e.
Most vagyok 30 és elkérik a személyimet, ha piát vagy sorsjegyet veszek.
29 évesen nem akarták kilyukasztani szülői engedély nélkül a fülem.
Úgyhogy én is evvel élek, csak ilyen "nagyi reakciót" nem szoktam kapni, "de kis fiatalka vagy". Általában "nem mondod", "persze", "nem hiszem el" reakciókat kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!