14 éves vagyok, de csak kb 12-nek néznek, ötlet? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Jövőre ballagok és attól tartok hogy majd a másik suliba is fiatalabbnak fogok kinézni, valamit tudok tenni? Nálatok is van ilyen hogy nem annyinak néztek ki mint amennyik vagytok? Másik suliba szóvá tették?:/ És még egy kérdés...a másfél év alatt még változhatok sokat?2017. márc. 26. 14:17
1/4 anonim válasza:
14-ről 15 éves koromra változtam sokat külsőre. Nincs ezzel baj. Majd úgyis találsz olyanokat, akik ugyanabban a cipőben járnak mint te, és rájössz, hogy nem is olyan ritka dolog ez.
2/4 anonim válasza:
Hidd el 9.be még a legtöbb ember nem néz ki felnőttesen. Nálunk ilyen 11.be kezdett úgy felnőttebbnek kinézni addigra megáltunk a növésben,kialakult a stìlusunk stb. Persze voltak olyanok akiket 15 évesen 20+ nak néztek de ez csak 2-3 ember volt.
3/4 anonim válasza:
Figyelj, én 18 éves vagyok és van mikor 13nak neznek, szoval ne aggódj.
4/4 A kérdező kommentje:
20:36-os, és cikiznek vele? Vagy csak néha-néha szóba jön? Avagy szóvá se teszik?:D
2017. márc. 27. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!