Szeretnék futni menni, de eléggé félek az emberek
reakcióitól, ez jó ötlet vagy hülyének néznek csak?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam h baseball sapkát veszek fel, és este elmegyek futni (9 fele kb)(természetesen nem mesztelen xD a viccelődők kedvéért)
Szerintetek így hülyének néznek?Csak nem akarom h azt nzézék h ugyan ki fut ilyenkor, mert eléggé ilyrn a mi kis városunk, de futni meg szeretnék elkezdeni.
Jajjmár...szard le, hogy ki mit gondol. Ha rosszul érzed magad, akkor keress valakit, akivel futhatsz (barátnő, szomszéd stb). Társaságban még motiváljátok is egymást.
2010. máj. 9. 19:58
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi :) csak már elgondolásomban ez volt a végső gondolatmenetem..de végülis kit érdekel iagazd van, erőt kell vennem magamon, az én életem és legalább egészségesen szeretnék élni.
2010. máj. 9. 20:09
3/11 anonim válasza:
Helyes, helyes :)
2010. máj. 9. 21:03
4/11 anonim válasza:
A sportot magadért kell űzni, az emberek 90%-a nem ezt teszi, ha sportol azt is az aktuális divat szerint teszi, ne állj be a birkák közé, szard le ki mit gondol.
2010. máj. 9. 21:33
5/11 anonim válasza:
Jól néznénk ki ha már a futás is gáz.. -.-.. Vegyél fel melegitőt és bátran csináld!
2010. máj. 9. 22:29
6/11 anonim válasza:
Ahol én lakom ott éjjel is futnak emberek... Én csak 5 kört tudok lefutni (még) van aki 20-at is. Mégsem foglalkozik senki senkivel. Sem azzal h mennyit bír és hogy milyen gyorsan. Nem felvágni mennek oda az emberek hanem sportolni a maguk szintjén. Amikor el kezdtem fogyózni csak sétáltam szó szerint amíg mellettem profi sportolók viharzottak el. És akkor mi van? Jól esett/esik az edzés és kész. Senki nem azért megy le h a másikkal foglalkozzon vagy a másikkal összehasonlítsa magát. Nem kell a baseball sapka sem. Érezd jól magad szeresd a mozgást és ennyi.
2010. máj. 10. 09:30
7/11 anonim válasza:
Szerintem az emberek elvannak a maguk kis világában, hidd el, senkit nem érdekelne, hogy éppen futsz. Sőt, inkább követendő példa.
2010. máj. 10. 21:02
8/11 anonim válasza:
Én soxor akár éjjel 1-2 körül mentem el bringázni, meg futni :-D
2010. máj. 13. 06:04
9/11 anonim válasza:
Mint az előző hozzászóló én is gyakran nyári szünetekben éjjel jártam sportolni egyedül, természetesen ezt csak akkor tehettem meg mikor már faluba laktunk, mivel városban nagyon sok volt a cigány és este 10 után már nemigen szabad kijárni.
Én tisztelem és értékelem azokat, akik foglalkoznak a testükkel. Járj csak el futni, ezt nem kell szégyelleni, inkább legyél rá büszke, hogy sportoló vagy és nem csak pushadsz otthon és lopod a napot, nem mint a többi csicska aki azt csinálja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!