1. Kislány, biológiát az iskolában nem tanultál? Ha tanultál volna, vagyis odafigyeltél volna órán, akkor tudhatnád, hogy a mell mérete GENETIKA kérdése!!!
2. még lehetséges, hisz még fejlődő szervezet vagy
3. akár fel is szedhetsz zsírban magadra jó pár kg-t, mert akkor a melled is növekedni fog, hisz a mell zsírszövetekből áll
Az 1-es és a 3-as pont nem fér össze: Voltam 82 kiló is, mégis A kosaras volt a mellem, minden máshova viszont könnyen ment fel a zsír. A genetika dönti el azt is, hogy ha valaki hízik, hova hízik. Persze egy kicsit mindenhova, de nem annyira, hogy az megnövelje a mellméretet, ha nem oda hízik az illető.
Kérdésre válaszolva: Igen, még nagy eséllyel fog nőni a melled. Azt mondják 21 éves korig is nőhet akár, nekem most 19 évesen nőtt egy kosárméretet, pedig nem híztam (plusz ha hízok se oda megy). De akkor sincs tragédia ha nem nő, sok előnnyel jár az is. :)
Lesz még meleg a nyáron?
A) Igen.
B) Nem.
-.-
Azt se tudjuk, hogy most mekkora, meg hogy miért kérdezed...
-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!