Fog meg noni a mellem?
Figyelt kérdés
Par het mulva leszek 15 eves de nagyon kicsik a melleim. Nem szeretnek nagyokat de legyen mar valami ott. Anyukamnak meg a nagymamamnak is eleg nagy melleik vannak. Noni fog meg? Mit tudok csinalni? Egyebkent vekony vagyok, ha hiznek par kilot valtozna a helyzet? Vagy van valami torna vagy tipp?2015. dec. 27. 22:36
1/3 anonim válasza:
Biztos, hogy nőni fog még. És nem kell hiznod inkább legyen szép alakod és kis melled mint hogy egy nagymellű dagadék legyél, szerintem :)
2/3 anonim válasza:
Mit tudsz csinálni? Megtanulod elfogadni magad, és megpróbálod megérteni, hogy ez nem méretverseny. Akármennyire is hihetetlen, nem mindenkinek tetszik a nagy. (Csak sokan nem mondják ki nyilvánosan, pont emiatt a buta felfogás miatt, miszerint minél nagyobb annál jobb. Mert ugye hogy nézne már ki, ha az ember felvállalná, hogy "igen, nekem jobban bejön, ha egy lánynak nagyon kicsi melle van"?)
Szóval ahelyett, hogy azon igyekszel, hogy egy másmilyen elképzelt külső gyenge utánzata leszel, inkább munkálkodj azon, hogy a te egyedi önmagad legyél, a magad természetes szépségével.
3/3 anonim válasza:
kuldj egy kepet roluk es megmondom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!