A terhesseg elso heteiben nem karos az etvagytalansag? A melleitek mikor kezdtek noni? Nekem eleg kis mellem mellem van es alig gyozom kivarni, hogy elkezdjen noni. Gondolom mas is van/volt igy ezzel.
hat, jot nem tesz! de a legfontossabb hogy elegendo folyadekot igyal, meg ha nem is kivanod! az etvagyad meg majd megjon, de azert eszegess inkabb keveset sokszor (gyumolcs, keksz, stb..., ne hulyesegeket).
a vitamin ilyen esetben szerintem elengedhetetlen!
boldog babavarast!
Én sajnos az elején nagyon sokat fogytam és folyton hánytam. Mindig azt mondták - még a kórházban is - hogy csak igyak, mert az a legfontosabb! Főleg ebben a melegben. Tudom, hogy mondani könnyű, de betartani nem, emlékszem még... :(
Nekem is kis mellem van és alig vártam, hogy megnőjön, de ez nekem nem jött be. :D Semmit sem nőtt. Már 26 hetes vagyok, a régi melltartóimat hordom. Az első terhességemnél sem nőtt semmit, csak szülés után, mikor belövellt a tej. Volt pár hónap amíg nagyon dögös voltam, de az sem tartott sokáig. :D :(
Előző vagyok
Az előttem író jól mondja, gyümölcs az nagyon jó, mert folyadék és vitamin is egyben. Meg pl. a leves is jó.
A kórházban még a ropit ajánlották a sóháztartás miatt.
Bennem 3hónapig semmi nem maradt meg - terhességi hányásom volt - kórházba is voltam.
Én aztán tényleg alig ettem - 8kg-ot fogytam is a legelején azt hittem nem marad majd meg így a baba.
Most 29. hétben vagyok - szépen kikerekedve mindenhol ahol kell :)Úgyhogy ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!