13/26 anonim válasza:
Hát basszus mindkettőt felpróbálnám szívesen :D Gondolom okkal van eltorzítva az arc, pedig sokat jelentene, így nehéz a választás. Alakra mindkettő szimpatikus, ciciben a szolidabb méreteket valahogy jobban megfognak, bár nagyobb példányúval is szívesen eljátszok, ebből a szempontból a jobb oldali kelendőbb. Viszont szeretem ha egy nő alacsonyabb (max.: 170, de inkább 160-165 körül mozogjon) és lehetőleg legyen mit fogni rajta, persze nem túlzásokba kell esni, erről az oldalról a bal oldali tetszetősebb.
Összefoglalva a bal oldali nekem jobban szimpatikus.
26/F
14/26 anonim válasza:
Nem tudok választani. Nagyon fullos csajok !
15/26 anonim válasza:
Ha nagyon muszáj választani, akkor mind a kettő. Én arc alapján döntök.
16/26 anonim válasza:
Így mindkettő, az arc sokkal egyszerűbbé tenné a választást.
17/26 anonim válasza:
Jó alakja van mindkét csajnak,viszont azok a körmök..Szerintem visszataszító.
18/26 anonim válasza:
Sokat számítana az arc+belső. Így alak+mell alapján bal.
19/26 anonim válasza:
A bal oldali jobban pózol, meg mutatós a pink top. Nekem bejönnek a magas lányok. Szeritntem a jobb oldali is tudna hasonlóan dögös lenni.
Csinosak, jó csajok vagytok mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!