Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mennyire tetszik, ha egy lánynak nagyon vékony a dereka, és kerek csípője (+feneke)?
Figyelt kérdés
Kort írjatok,minden korosztályból érdekelne a véleményetek! :)2016. júl. 12. 19:11
1/10 anonim válasza:
Nekem nagyon. Bár azért képet nem ártana látni, hogy mennyire vékony és mennyire kerek.
24F
2/10 anonim válasza:
legjobb főleg ha feszes hasonlóan mindenhol és a melle sem túl nagy :) f26 edző
3/10 anonim válasza:
Ezt most komolyan ugy kerdezed meg mintha nem tudnád rá elore a valaszt.
A ferfiak nagyresze a keskeny derek, szeles, kerek csipo es feneket szereti.
4/10 anonim válasza:
így elmondás alapján bejön, de azért látni kellene pontosan milyen
44
5/10 anonim válasza:
Sok ilyen van,elég látványos...Szép az.
Mondjuk nekem nagy fétisem lenne az izmos fenék, de kevés az olyan.
6/10 anonim válasza:
Tetszik, ha erre gondolsz: [link]
8/10 anonim válasza:
#6 szerintem nagyon nem ilyenre gondolt ennek a csajnak nagyobb, nehezebb a feneke, combja mint az összes többi testrészre..D
kérdező ha ilyesmire gondoltál akkor teljesen ez a top:D
10/10 anonim válasza:
átlagos bár az érett(éhes )hollók a sajtot is megkívánják....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!