Nagy lábú lányok?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és 40-es a lábam.. bár szerintem nem sokára kelleni fog aza 41-es.. nagyon sokszor van olyan hogy szégyellem, ha valaki megkérdezi csak úgy hogy hanyas a lábam mindig pl 38-at mondok. Irigylem kis lábú lányokat. Ráadásul a lábfejem széles így nem lehet rám szandált kapni mert mindegyikbe vagy bele se megy vagy lelő róla oldalt a lábam. Kiskorom óta a cipővásárlás egy hosszú és fárasztó procedúra volt. Vannak még lányok akiknek ekkora a lába és esetleg zavarja?2017. jún. 29. 10:30
12/12 anonim válasza:
Én utálom! Negyvenes lábam van, 172 centimérethez. Korábban nem zavart, de aztán bántani kezdtek vele. Kinevették, megjegyzéseket tettek rá, hogy ,,úr isten, mekkora lábad van neked", a testvérem jetinek csúfol és az iskolában is (még általánosban) így hívtak. (5-es koromban volt 39-es, azóta ennyit nőtt). Itthon a szüleim glettvasnak, sz@rtaposónak hívják. Sőt, ha valaki rákérdez, a testvérem direkt nagyobbat mond, például 42-es és megpróbálja elhitetni az illetővel, hogy valóban ekkora és rosszul tudom.
Nem tudok megbékélni vele, utálom. Majdnem elsírtam magam, míg ezt leírtam. :D
De persze, ha az embert elfogadó közösség veszi körül, nem probléma.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!