Nagy lábú lányok?
Nekem is 40-es lábam van.
Nagy lábbal áldott meg az Isten, mondjuk ez szerintem, még mindig jobb, mint a nagy orr vagy bármi.
14/l
De már 13 évesen is 39 inkább 40-es lábam volt
Nekem csak 39es de ugyanúgy megalázva érzem magam mikora kis törékeny alkatú, pisze orrú tökéletes 37-38as lábú lányok rácsodálkoznak hogy tényleg? :O
Múltkor bowlingozásnál került elő ahol a fiúk is kiemelték hogy milyen nagy lábon élek...
És nekem az orrom is nagy :"D
Amúgy ha beveszik hogy 38as a lábad akkor nem lehet olyan feltűnő.
Nekem alapból 40-41-es lábam van.
Márkától függően a cipőim 39-es mérettől 42-ig méretig vannak számozva, pedig elhiheted, hogy nem a lábam ugrál.
Mondjuk ha magas vagy/növésben vagy, akkor teljesen normális, hogy a lábad is nő. Én 178 cm vagyok, és ehhez a magassághoz ez a lábméret az arányos.
30/N
Ha ez megnyugtat, "a törpéknek minden nagy". (Haha, most ezért szénné fognak pontozni.)
A 40-es láb önmagában még nem is nagy, de ez főleg a magasságtól, súlytól, kortól és genetikától függ.
180 cm magas vagyok, 39-es lábam van, nem is lehetnék nagyon 37-es... Rám is mondták már, hogy "ezmiezmár", de sosem zavart. A nálam alacsonyabb, de nagyobb lábbal rendelkezők is tesznek rá, nem lehet rajta változtatni.
15 eves lany vagyok, 175cm magas 42es labbal. engem egyaltalan nem zavar. sot szeretem is. jol jon a focihoz.
(nekem nincs nagy orrom, es a labujjaim is szepek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!