Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagy lábú lányok?

Nagy lábú lányok?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és 40-es a lábam.. bár szerintem nem sokára kelleni fog aza 41-es.. nagyon sokszor van olyan hogy szégyellem, ha valaki megkérdezi csak úgy hogy hanyas a lábam mindig pl 38-at mondok. Irigylem kis lábú lányokat. Ráadásul a lábfejem széles így nem lehet rám szandált kapni mert mindegyikbe vagy bele se megy vagy lelő róla oldalt a lábam. Kiskorom óta a cipővásárlás egy hosszú és fárasztó procedúra volt. Vannak még lányok akiknek ekkora a lába és esetleg zavarja?

2017. jún. 29. 10:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekem is 40-es lábam van.

Nagy lábbal áldott meg az Isten, mondjuk ez szerintem, még mindig jobb, mint a nagy orr vagy bármi.

14/l

De már 13 évesen is 39 inkább 40-es lábam volt

2017. jún. 29. 11:21
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
Nekem nagyobb a tiédtől. Zavar,de nem tudok vele mit csinálni,már hozzászoktam. ( nem kérek lábfétises privát üziket)
2017. jún. 29. 11:44
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekem csak 39es de ugyanúgy megalázva érzem magam mikora kis törékeny alkatú, pisze orrú tökéletes 37-38as lábú lányok rácsodálkoznak hogy tényleg? :O

Múltkor bowlingozásnál került elő ahol a fiúk is kiemelték hogy milyen nagy lábon élek...

És nekem az orrom is nagy :"D

Amúgy ha beveszik hogy 38as a lábad akkor nem lehet olyan feltűnő.

2017. jún. 29. 12:31
 4/12 Ollókezű Edward ***** válasza:

Nekem alapból 40-41-es lábam van.

Márkától függően a cipőim 39-es mérettől 42-ig méretig vannak számozva, pedig elhiheted, hogy nem a lábam ugrál.

Mondjuk ha magas vagy/növésben vagy, akkor teljesen normális, hogy a lábad is nő. Én 178 cm vagyok, és ehhez a magassághoz ez a lábméret az arányos.

30/N

2017. jún. 29. 12:43
 5/12 anonim ***** válasza:
85%

Ha ez megnyugtat, "a törpéknek minden nagy". (Haha, most ezért szénné fognak pontozni.)

A 40-es láb önmagában még nem is nagy, de ez főleg a magasságtól, súlytól, kortól és genetikától függ.

180 cm magas vagyok, 39-es lábam van, nem is lehetnék nagyon 37-es... Rám is mondták már, hogy "ezmiezmár", de sosem zavart. A nálam alacsonyabb, de nagyobb lábbal rendelkezők is tesznek rá, nem lehet rajta változtatni.

2017. jún. 29. 16:37
 6/12 anonim ***** válasza:
39-40-es hobbit lábam van :D Csak nem szőrös :D Nagy, széles, a lábujjaim se szépek, de ezt dobta a gép :D El kell fogadni, ennél nagyobb problémánk sose legyen!:D
2017. jún. 29. 20:45
 7/12 anonim válasza:

15 eves lany vagyok, 175cm magas 42es labbal. engem egyaltalan nem zavar. sot szeretem is. jol jon a focihoz.

(nekem nincs nagy orrom, es a labujjaim is szepek.)

2017. jún. 30. 15:07
 8/12 anonim ***** válasza:
13%
Szeretem a magas és navy lábú lányok talpait nyalni és ha jól megtaposnak.
2017. jún. 30. 20:46
 9/12 anonim válasza:
100%
Én 11 éves vagyok és 42-es a lábam.
2017. júl. 2. 09:26
 10/12 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem tévedés az, hogy a kis láb szép. 1,szerintem ha egy lábfej kecses hosszúkás, az sokkal vonzóbb sok férfinak mint egy pici. Hogy miért? A piciben semmi különös nincsen és sokszor egy kisgyerek lába jut eszembe, ha egy kis lábú lányt látok. Aki meg mondja, hogy "hu hányas lábad van, hu mekkora" annak nagy része pont hogy szereti, ha egy lánynak nagyobb a lába.:)
2017. júl. 4. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!