Kis keblű lányok! Mekkora hátrányban részesültök a fiúknál emiatt?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon kicsi a mellem, 36/A és csak épp hogy kitölti...
Az osztályomban az összes lánynak szép normális mell mérete van és én nagyon örülnék ha nekem is lenne de sajnos nincs :/
Mindegyik lány olyan szép én pedig deszka :/
Tudom hogy se nem szép se nem szexis de azért érdekelne mekkora hátránnyal indulok :/
(További kinézetem totálisan átlagos, de sajnos a fenekem sem túl nagy.)
2017. jún. 25. 22:30
1/7 anonim válasza:
Ne aggódj, nem vagy egyedül, nekem is nagyon kicsi, gyakorlatilag nincs is... (14 vagyok) Sőt, a többi testrészemből meg pont lenne mit lefaragni, nem is keveset... Igazán mégsem érdekel. Ugyanis a normális fiúk nem mellméret alapján választanak párt, hanem összvissz nézik a lányt. A kisugárzását. Az a legfontosabb. Hogy rendben van-e magával valaki mindent összevetve, mert az meglátszik. Tehát ne gondold azt, hogy hátrányban vagy bárkivel szemben is, mert nem igaz. Az, hogy akármilyen testi adottságokkal születtél, akárhogyan nézel ki, jól érzed magad a bőrödben. Magabiztos vagy és vidám. Ez kell. A magabiztossághoz pedid az kell, hogy ne hasonlítgasd magad másokhoz. Miért érdekeljen, hogy másoknak milyen a mellméretük? Neked ilyen, ilyennel születtél. (Bár nem tudom, hány éves vagy, feltételezem, hogy nőni fog még a melled. Még nekem is. :D) Írod, hogy te minden lányt szépnek látsz, kivéve magadat. Itt kezdődik a baj. Biztosra veszem, hogy csak te fújod fel a dolgokat. Tudom, mert velem is ez volt. Még a kevésbé szép embereket is szépnek láttam, magamat meg semmibe se néztem. Hagyd abba az ilyeneket, légy magabiztos, mert azt mindenki szereti és lassan te is elkezded jobban értékelni magad. :) Hajrá!
2/7 anonim válasza:
Ja, és még valami: ha bárki is kigúnyolna vagy megjegyzést tenne rád, azzal ne foglalkozz. Bárkin lehet találni valami "kivetnivalót", így nyilván azokon is, akik mondják. Ha így tesznek, nézz át rajtuk! Legyél olyan emberekkel, akik szeretnek. :) (#1-es)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen... igyekezni fogok akkor jobb kisugárzást árasztani magamból :)
2017. jún. 26. 03:23
4/7 anonim válasza:
Nekem is nagyon kicsi, pedig már 24 vagyok. Egyik barátom sem a mellem miatt választott 😀 meg olyan sem volt aki emiatt utasított volna vissza. Mint ahogy előttem is mondták, összességében nézik a lányokat a fiúk.
5/7 anonim válasza:
Engem az egyik barátom igenis a mellem miatt választott, mert szép pici :D Najo nyilván nem emiatt, de nagyon beleszerelmesedett. Ne aggódj :) Akinek amiatt ne tetszenel mert pici a cicid, azzal nem is szabad foglalkozni :)
6/7 anonim válasza:
Nekem is eleg kicsi, az osztalyomban a legkisebb, annak ellenere, hogy en vagyok a legidosebb. Engem zavar, de a baratom szereti :)
7/7 anonim válasza:
Azt ki tudom jelenteni, hogy a nagy mell előny. Több olyan ismerősöm is van, aki nem szép arcra, de a fiúk mindig stírölik a cicijei miatt. :D De ez nem jelenti azt, hogy a kis mell hátrány lenne. Engem kis mellekkel áldott meg a sors, de szerencsére így is észrevesznek a fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!