Vélemények az ecipo.hu webshopról?
Figyelt kérdés
Sose rendeltem még az ecipo.hu oldalról, nagyon sok pozitív es negatív véleményt olvastam egyaránt. Egy adidas cipőt néztem ki, ami náluk lenne a legolcsóbb. Az oldalon azt irtják teljesen eredeti cipőket árul de 10.000rel olcsóbb a kinézett cipő igy elég gyanús.
Kérném azoknak véleményét akik rendeltek már onnan, valóban eredeti vagy kamu kínai az egész?
Egyébként ugy tudom az oldal a lengyel CCC magyarosított változata
Koszi előre is!:)
2017. jún. 18. 23:05
11/13 anonim válasza:
Nyugi a termékek nem kamuk, rendeljetek nyugodtan
12/13 anonim válasza:
Csak úgy mondom hármas !
1.Szinte mindent Kínában csinálnak .
2.Az én ecipo-ról rendelt cipőmben made in indonesia van
13/13 anonim válasza:
Én most rendeltem csütörtök az ecipőről, egy Bugatti cipőt. Kifizettem PayPal-al le is vonta a pénzt a kártyámról azonnal, küldenek egy emailt, hogy az online fizetést választottam, de hogy nincs kifizetve a cipő. Hát elmennek a jó édes anyukba... Oda 18e Ft-om. Nem tudom nektek, hogy sikerült onnan vásárolni, de még az ügyfél szolgálatnak is küldtem e-mailt, arra se válaszolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!