Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vélemények az ecipo.hu webshop...

Vélemények az ecipo.hu webshopról?

Figyelt kérdés

Sose rendeltem még az ecipo.hu oldalról, nagyon sok pozitív es negatív véleményt olvastam egyaránt. Egy adidas cipőt néztem ki, ami náluk lenne a legolcsóbb. Az oldalon azt irtják teljesen eredeti cipőket árul de 10.000rel olcsóbb a kinézett cipő igy elég gyanús.

Kérném azoknak véleményét akik rendeltek már onnan, valóban eredeti vagy kamu kínai az egész?

Egyébként ugy tudom az oldal a lengyel CCC magyarosított változata

Koszi előre is!:)

2017. jún. 18. 23:05
1 2
 11/13 anonim válasza:
10%
Nyugi a termékek nem kamuk, rendeljetek nyugodtan
2018. szept. 13. 16:01
 12/13 anonim válasza:

Csak úgy mondom hármas !

1.Szinte mindent Kínában csinálnak .

2.Az én ecipo-ról rendelt cipőmben made in indonesia van

2019. júl. 19. 10:05
 13/13 anonim válasza:
100%
Én most rendeltem csütörtök az ecipőről, egy Bugatti cipőt. Kifizettem PayPal-al le is vonta a pénzt a kártyámról azonnal, küldenek egy emailt, hogy az online fizetést választottam, de hogy nincs kifizetve a cipő. Hát elmennek a jó édes anyukba... Oda 18e Ft-om. Nem tudom nektek, hogy sikerült onnan vásárolni, de még az ügyfél szolgálatnak is küldtem e-mailt, arra se válaszolnak.
2020. ápr. 20. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!