Sose rendeltem még az ecipo.hu oldalról, nagyon sok pozitív es negatív véleményt olvastam egyaránt. Egy adidas cipőt néztem ki, ami náluk lenne a legolcsóbb. Az oldalon azt irtják teljesen eredeti cipőket árul de 10.000rel olcsóbb a kinézett cipő igy elég gyanús.
Kérném azoknak véleményét akik rendeltek már onnan, valóban eredeti vagy kamu kínai az egész?
Egyébként ugy tudom az oldal a lengyel CCC magyarosított változata
Adidas superstart rendeltem onnan, rosegold árnyalatban. Imádom, úgy ahogy van. Látszik, hogy nem megragasztva lett a cipő, hanem varrva (ott a talprésznél). Csak pozitívat tudok mondani az oldalról. Pontos a kiszállítás, és kuponokat is kaptam, nameg egy ecipo.hu-s cipőkanalat. :D
2017. jún. 19. 16:23
2/13 A kérdező kommentje:
Ez szuper, örülök mert végül rá vettem magam a rendelésre :) kiváncsi vagyok, eredetit ígértek, remélem azt kapok :D
2017. jún. 19. 19:09
3/13 anonim válasza:
Az ecipo.hu-t SENKINEK NEM AJÁNLOM! Kínai termékekről van szó, amit aztán márka áron eladnak! Ha megnézed a cipő fülét, a cimkéjén megtalálod a made in china feliratot! Kb. egy hónap alatt szét is jön!
2017. jún. 20. 11:10
4/13 A kérdező kommentje:
Már megrendeltem, kiváncsi vagyok, van egy tuti eredeti adidasom a playersroombol, azzal össze fogom hasonlítani mindenképp, és ha furcsaságot találok vissza küldöm
2017. jún. 20. 15:58
5/13 anonim válasza:
Az utolso valaszolora ne is hallgass, minden ecipo-s kerdes ala benyomja ezt a kinai dumat. Februarban rendeltem onnan tommy hilfiger cipot, szinte 100% hogy nem hamisitvany.
2017. jún. 20. 22:30
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez megnyugtató :)
2017. jún. 21. 15:19
7/13 anonim válasza:
Első vagyok, az én adidasom sem jött szét. Attól mert Kínában gyártották lehet eredeti. Manapság mindent ott gyártanak. A Replay boltból, ha vásárolsz egy pólót, akkor az is hamisítvány? Hiszen ott van benne a made in china felirat.
2017. jún. 22. 21:18
8/13 A kérdező kommentje:
Megkaptam a cipőt, EREDETI, összehasonlítottam a többi adidas cipőmmel amit a playersroomból vettem, és eredeti :) nagyon szép, imádom!:) tudom ajánlani, spóroltam 10ezer forintot, és ugyanazt a cipőt kaptam :)
2017. jún. 24. 00:02
9/13 anonim válasza:
Akik még néznék ezt a kérdést, válaszolnék:
Tommy hilfiger cipőt rendeltem onnan, összehasonlítottam egy eredetivel és ez is az. A termék 4 napon belül megérkezett vidékre, jó webshop
2017. jún. 29. 20:10
10/13 anonim válasza:
Mi is vásároltunk tőlük már több alkalommal(2016, 2017)
Teljesen korrektek, gyorsak, megbízhatóan becsomagolva a cipő, ajándék kuponokkal, cipőkanállal.
Egy alkalommal volt egy méret miatti "cserénk", ami nem a megszokott módon zajlik, de nem volt semmi probléma ezzel sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!