Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! A ti véleményetek...

Fiúk! A ti véleményetek szerint mitől lesz valaki "jó csaj"?

Figyelt kérdés
14/L

2017. jún. 10. 15:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne ilyenekkel foglalkozz 14 évesen.
2017. jún. 10. 16:38
 2/3 anonim ***** válasza:

1.: Ja, mert aki 14 éves, az dögöljön meg...

Én már 12 évesen is elkezdtem érdeklődni a pasizás téma iránt, bár kapcsolatom csak 16 évesen lett. Hormonok dolgoznak benne, azért érdekli, hogy mivel tudna megszerezni egy fiút, és sajnos valóban, ha nincs valakinek tökéletes külseje, annak nem is lesz olyan egyszerűen kapcsolata.

Én lány vagyok, szóval ezt most nem tudom megmondani... :/

21/L

2017. jún. 12. 14:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem mondtam ilyet, hogy dögöljön meg. :'D Nekem is 16-17 évesen lett először barátom. Nem nagy cucc. Nem azért lett, mert azzal foglalkoztam volna, hogy kinek mi a "tökéletes" - ami amúgy egy nem létező fogalom.

Hogy mivel tud "megszerezni" egy kisgyerek valakit? Inkább arra lennék kíváncsi, hogy mivel tudja megtartani és, hogy miről szólna egy párkapcsolat ebben a korban... :) Azért szerencsére nem ösztönlények vagyunk, hogy egy kis hormonváltozástól már a másikra másszunk. :) Bár, ha ebből indulnánk ki... Nem volna oly nehéz dolga a lánynak. :)

A válaszodból süt az önbizalomhiány és az is elég szomorú, hogy szerinted a külsőségek ennyire meghatározóak. Szerintem nem erre kell nevelni a mai fiatalságot. A kérdező egész biztosan "jó csaj" lesz(!), amint megérik rá és megtanulja letojni a kötözködő, kritizáló, "semmisejó", bugyuta emberkéket. :)

A lényeg, hogy meglegyen a magadhoz való eszed, legyen tartásod, magabiztosságod és szeresd önmagad, sose kételkedj az értékeidben és élj teljes életet, teljes emberként. Ne hagyd magad befolyásolni a média, a divat, se a kevésbé normális embertársaid által... :) Akkor se, ha mást hordanak a lábuk közt, mint te. :)

2017. jún. 13. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!