Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk szerintetek nagyon...

Fiúk szerintetek nagyon ronda, ha egy lánynak ilyen a melle?

Figyelt kérdés

Nos, közepes, C kosaras melleim vannak. Én magamon elég kicsinek látom, de mások szerint nem az. Enyhén kifele állnak, de ez még nem is olyan vészes, mert viszonylag kerek, bár teljesen azért nem. A legkevésbé a bimbóudvaramat szeretem, túl nagy, kb 1,5-1,7 cm átmérőjű, tehát nem olyan mint a filmekben levő szép kicsi bimbóudvarak. A mellbimbóm is csak nagyon kicsit emelkedik ki mikor épp nincs "felizgulva" vagy nem fázik, ilyenkor a formája is az egész mellnek olyan tökéletlen, malacorros az összhatás. Azzal nincs bajom mikor összehúzódik a bimbóudvar, kiemelkedik a mellbimbó, olyankor szép az alakja szerencsére, de sajnos nem ez az általános. Nagyon ronda az ilyen mell?

Kerestem hasonló képet, de még nem találtam, még nézelődök hátha tudok linkelni

2017. jún. 6. 13:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Melltartóban nem látszik, hogy eláll, mert mint mondtam csak enyhén. A piercing nem javítana semmit, de azért köszi :D És lehet bimbóudvart akartál írni és nem bimbót mert az nem nagy, normális, csak az udvar :/

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2017. jún. 6. 20:57
 12/18 Scav ***** válasza:
55%

#10 "amitől a falra mászunk az az elálló mell és nagy bimbó, pláne ha egyszerre mindkettő. Ennyi, ez az én baráti körömnek, ismerőseimnek, haverjaimnak, buliban találkozottaknak osztott véleménye. Egyszerűen esztétikátlan. Szerencsére a barátnőmé inkább középfele áll és kis cuki bimbói vannak. "

Engem nem zavar, ha elálló a mell, a nagy bimbót meg egyenesen szeretem. És az én baráti körömben is elég sokan szeretik, ha rákeresel az Interneten, láthatod, hogy nagyon sokan vannak akiknek tetszik. Szóval ne általánosíts, ahány férfi, annyi ízlés.

2017. jún. 9. 09:29
 13/18 Scav ***** válasza:
100%

Lajos, Önnek meg szurkolok, hogy sikerüljön összeszedni egy apakomplexusos nimfomán huszonévest :D Vén kecske is megnyalja a sót... :D :D :D

34F

2017. jún. 9. 09:30
 14/18 anonim ***** válasza:
Akkor neked szét áll a melled? Mennyire lóg?
2017. jún. 9. 11:06
 15/18 A kérdező kommentje:
Csak minimálisan áll szét, nem durván. Viszont feszes, nem lóg még szerencsére kicsit sem
2017. jún. 10. 12:30
 16/18 anonim ***** válasza:
33%

szóval... igazából csak "dicsekedni" írtad ki vagy mi?:D "jaaj annyira nem áll el sőőt, és C kosaras és jaaj a mellbimbóm sem olyan annyira..."

nem akarok nagyon offolni, de tényleg, gyik-ra jársz megerősítésért?:D ez nagyon tré. valaki biztos elfogad a parizerjeiddel, ne aggódj.

és aki nem lúzer vagy ronda, nem szereti a párizsit :/ bocsi.. de igazán jó "pasit" sosem látsz olyan lányokkal.. na vajon miért?:D

2017. jún. 14. 08:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Esetleg küldenél róla képet privátban?
2017. jún. 14. 14:12
 18/18 anonim ***** válasza:
29%
XD erre a figyelemre eheztel?:D ne kuldj, el fogja magat hanyni!!!
2017. jún. 15. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!