Fiúk szerintetek nagyon ronda, ha egy lánynak ilyen a melle?
Nos, közepes, C kosaras melleim vannak. Én magamon elég kicsinek látom, de mások szerint nem az. Enyhén kifele állnak, de ez még nem is olyan vészes, mert viszonylag kerek, bár teljesen azért nem. A legkevésbé a bimbóudvaramat szeretem, túl nagy, kb 1,5-1,7 cm átmérőjű, tehát nem olyan mint a filmekben levő szép kicsi bimbóudvarak. A mellbimbóm is csak nagyon kicsit emelkedik ki mikor épp nincs "felizgulva" vagy nem fázik, ilyenkor a formája is az egész mellnek olyan tökéletlen, malacorros az összhatás. Azzal nincs bajom mikor összehúzódik a bimbóudvar, kiemelkedik a mellbimbó, olyankor szép az alakja szerencsére, de sajnos nem ez az általános. Nagyon ronda az ilyen mell?
Kerestem hasonló képet, de még nem találtam, még nézelődök hátha tudok linkelni
Bocsi, nem átmérőjű hanem sugarú
, elírtam. Így viszont már nagy, bár talán 1,7 nincs, csak 1,5. Oh de boldog lennék, ha az átmérője lenne akkora :D Tudom, hogy nem ezen fog múlni, csak szeretek tetszeni és utálok csalódást okozni. Tisztában vagyok vele, hogy ha oda jutunk nem ez lesz ami tényleg számít, csak rossz ha azt gondolja utána, hogy hát a barátnőmnek nincs jó melle, de nem számít mert szeretem. Nekem számít. Igen, nem lehet ellene tenni, így csak véleményekre vagyok kíváncsi, hogy tudjam mire számítsak
Innen talán a 3., a 7. bimbójával :/ A szép állapotában csak egy kicsit nagyobb a bimbóudvar a 3. képen levőnél
Kedves Kérdező!
Nagyon szeretem a történeteket, a leírásokat.
Szépen írtál a melleidről, és a szavaid alapján, szépek és izgatóak is :)
Legyél büszke rájuk, és szerezz velük sok örömöt magadnak is, és annak is aki láthatja,
simogathatja ŐKET :)
Lajos
Most néztem meg a linket....
A véleményem nem változott...
SZÉPEK A MELLEID :)
Lajos
Lajos te perverz idős ember... nem itt kell ismerkedni:D
26 éves jól megtermett férfiként elárulok valamit, de csak ha tényleg őszinte választ akartál; nekünk mindegy a méret. Ha hiszed ha nem a B kosár is több mint király, de... amitől a falra mászunk az az elálló mell és nagy bimbó, pláne ha egyszerre mindkettő. Ennyi, ez az én baráti körömnek, ismerőseimnek, haverjaimnak, buliban találkozottaknak osztott véleménye. Egyszerűen esztétikátlan. Szerencsére a barátnőmé inkább középfele áll és kis cuki bimbói vannak.
Ajánlom a piercinget ha nem félsz tőle, úgy a bimbóid folyton peckesek lesznek, javítva valamit a kinézetükön, az elállóságot pedig ilyen szép csipkés melltartókkal tudnád helyrepofozni. Persze ha az lekerül más, de legalább addig.. és látszana a pc is. :D
Amúgy sem nekem sem a barátnőmnek nincs piercing sehol, de még tetkó sem. Csak opciónak adtam a nagy bimbók miatt.
Na üdv.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!