Neki mitől ilyen nagy a feneke? A combjai meg szép nem túl vastagok. Ezeken a képeken a lány 15 éves (link lejjebb )
Figyelt kérdés
2017. jún. 5. 22:05
11/15 anonim válasza:
Én plasztikára tippelek.
De genetikán is sok múlik, az étrend és sport valahol ezek után jön.
12/15 anonim válasza:
Simán genetika. 15 évesen még oda sem kell figyelni, hogy álljon is vhogy, majd 10 év múlva:D
13/15 anonim válasza:
Mivel ez valami latinos vagy félvér csaj igy megvan magyarázva. Nekem is ilyen seggem van és nem sportolok semmit nem is diétézok és plasztikázva sincs egyébként neki se ,látszik hogy természetes.
14/15 A kérdező kommentje:
15 évesen biztos nem fog plasztikásztatni :D
2017. jún. 6. 14:10
15/15 anonim válasza:
Nekem is ilyen alkalom van,vékony felsőtest,közepes (B kosaras mellek) szélesebb csípő ,latinos hátsó és vékony combok,és mivel alacsony vagyok,igy nagyon hangsúlyos 🙎🏽(ja es tuti tipp,egy mérettel kisebb tajga,féltolva a csipődnél magasabban )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!