Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Száraz a bőrőm, mit tegyek?...

Száraz a bőrőm, mit tegyek? De délutánra meg zsíros.

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 22:34
 1/2 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen. reggeli arclemosás meg ilyenek kiszárítják, de egy idő után meg már fénylik, lehet törölgetni meg minden:S én úgy oldottam meg, h mikor reggel erclemosózok, vagy bőrradírozok vagy éppen mit, akkor nem törlöm meg csontszárazra a bőröm, icipicit nedvesen hagyom, de nem kell, h csepegjen rajta a víz. aztán pedig bekenem nagyon vékonyan minden területre ügyelve, eldolgozva, de tényleg nagyon minimálisan normáls bőrre való nappali arckrémmel. nekem HeliaD van, rossmanban vettem egy ezresért, szóval nem a legmárkásabb, meg nem a legdrágább meg minden, de nekem bevált így. sok szerencsét;)
2010. máj. 18. 00:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Használj rá mastic krémet. Ha beméssz a mamut 1-be a földszinten van az üzletük. Én is ott vettem az enyémet. Ki is lehet próbálni a termékeket ezért én a próba után sétáltam és mivel éreztem, hogy jó a bőrömnek visszamentem és megvettem. Tanácsot is adnak mit javasolnak rá,és ha kell bőrgyógyász számot is tudnak adni állítólag. Én meg vagyok elégedve. Ez bio teljesen és olyan mintha nem is krémezném, mert nincs az a zsíros tapadós érzésem. Nekem bevált. Ha esetleg jársz arra egy próbát megér,hogy kipróbáld (ingyen!).
2010. júl. 13. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!