Miért van az ha egyik nap megmosom a hajam másnap délutánra már zsíros lesz?
Próbáld minél tovább kihúzni hajmosás nélkül, mert ha naponta mosod hozzászokik és ezért hamarabb zsírosodik.
Fogd össze a hajad, úgy nem annyira feltűnő, ha zsíros.
Nekem is el szokott kényesedni a hajam, az a "gyógymódom" rá, hogy 1-2 hetes szünetekben nem mosom meg egyszer se. Ha nagyon muszáj kimozdulnom a házból/udvarról, akkor copfot csinálok, hátra fésülöm a betupírozott frufrumat, fújok rá hajlakkot. Elhiheted, hogy nem fog megfázni a fejbőröd rossz időben copffal, ha veszel fel mondjuk egy.. őőő.. sapkát!!! Meg amúgy is: a haj nem fűti a fejet, összekötve is annyit ér, mint leengedve. Max a tarkódon jobban érzed a hideget. Visszatérve: csak akkor mosom meg a kihagyás után, ha másnap újra beindul az élet (suli/munka), esetleg akkor reggel. Ezután általában 5 napig is tiszta a hajam, és idővel megint sűrűbben kell mosni. Ja és hétvégére nem szoktam mosni, ha nincs semmi program.
De tényleg nem olyan rossz dolog a hajgumi: nem csak elfedi a zsírosodást, de még változatossá is teszi a hajviseletet.
A hűvösebb idő beköszöntével nem kezdtél el sapkát hordani?
üdv, HajDoktor
Jó neked.Nekem már másnap reggelre... (:
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!