Mi ez a vastag szemöldök divat?

Szerintem még mindig esztétiusabb a vastag szemöldök, mint a cérnavékonyra szedett.
Ráadásul még mindig sokan nyögik a vékony szemöldök divatot, akik anno túlszedték, simán lehet,hogy nem nő nekik vissza úgy,kénytelenek rajzolni.
Van olyan ismerősöm,akinek konkrétan hiányzik a fél szemöldöke, ezért rajzolja reggelente mindig.Meg tudom érteni.
Persze szerintem sem kell túlzásba esni, pl egy szőke lánynak nagyon ocsmány tud lenni a vastag fekete,rajzolt szemöldök.De szerintem a legtöbben próbálják követni a saját szemöldökük formáját, nem akarnak túlzásba esni

Én sosem a divatot követem. Anno magamhoz képest sajna nagyon vékonyra szedtem, mára (nem értem hogyan) kb. a duplájára nőtt vissza úgy, hogy minden 2. nap szedtem a visszanővő szálakat. A mostanit picit vastagnak látom, de inkább így, mert legalább nem kell naponta szedni, míg el nem gyengül. Engem nagyon idegesít, ha nincs minden olyan szál kiszedve, ami nem oda illik.
Aki túlszedte anno divatból, és már nem nő, lehet tetováltatni is, nagyon szépek, és mégsem kell órákat tölteni vele reggel és nem is kenődik el.
Szerintem egyébként nem a divattal kéne foglalkozni, hanem megtalálni azt a formát ami az adott ember arcához megy, és ahhoz ragaszkodni. 21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!