Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi ez a vastag szemöldök divat?

Mi ez a vastag szemöldök divat?

Figyelt kérdés
Annak idején egy fél ország kiröhögte Kiszel Tündét a szemöldöke miatt.Most meg már jól néz ki?
2017. jún. 1. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Mindig változik. Egy időben a nagyon vékony csík volt a divat. Szerintem mindkettő nevetséges. Nem divatozom ilyen szempontból. Persze formázom a szemöldököm, kiigazítom, de mindig normális vastagságú, se nem vékony, se nem túl vastag.
2017. jún. 1. 20:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Egyetértek!
2017. jún. 1. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak akkor tetszik a vastag, ha természetes. Az meg ugye mindenkinek más, van akinek vékonyabbra nő másnak meg egész vastagra és sötétre. Persze azt is ki kell néha igazítani, hogy ne keltsen ápolatlan hatást. A szinte feketével berajzolt 3 centi vastag ocsmányságok nekem sem tetszenek, ugyanolyan visszataszító és igénytelen mint egy túlszedett nike szemöldök.
2017. jún. 1. 20:41
 4/5 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem még mindig esztétiusabb a vastag szemöldök, mint a cérnavékonyra szedett.

Ráadásul még mindig sokan nyögik a vékony szemöldök divatot, akik anno túlszedték, simán lehet,hogy nem nő nekik vissza úgy,kénytelenek rajzolni.

Van olyan ismerősöm,akinek konkrétan hiányzik a fél szemöldöke, ezért rajzolja reggelente mindig.Meg tudom érteni.

Persze szerintem sem kell túlzásba esni, pl egy szőke lánynak nagyon ocsmány tud lenni a vastag fekete,rajzolt szemöldök.De szerintem a legtöbben próbálják követni a saját szemöldökük formáját, nem akarnak túlzásba esni

2017. jún. 2. 08:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem a divatot követem. Anno magamhoz képest sajna nagyon vékonyra szedtem, mára (nem értem hogyan) kb. a duplájára nőtt vissza úgy, hogy minden 2. nap szedtem a visszanővő szálakat. A mostanit picit vastagnak látom, de inkább így, mert legalább nem kell naponta szedni, míg el nem gyengül. Engem nagyon idegesít, ha nincs minden olyan szál kiszedve, ami nem oda illik.

Aki túlszedte anno divatból, és már nem nő, lehet tetováltatni is, nagyon szépek, és mégsem kell órákat tölteni vele reggel és nem is kenődik el.

Szerintem egyébként nem a divattal kéne foglalkozni, hanem megtalálni azt a formát ami az adott ember arcához megy, és ahhoz ragaszkodni. 21N

2017. jún. 3. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!