Mikor lett divat ez a vastag szemöldök? Ez valami
borzasztó.
Figyelt kérdés
2015. febr. 27. 11:40
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem lett divat. Csak éppen nem elvárás, hogy minden nő egy sor szőrszálat hagyjon meg szemöldök gyanánt. Szerintem a kilencvenes évek végi divat volt borzasztó, amikor kb. mindent kiszedtek, néha aláfestettek egy vonalat. Ma egy nő megteheti, hogy ha akarja, ne szedje ki vékonyra. Sokaknak nem is áll jól a vékony. Meg azt is észben kell tartani, hogy az évek során úgyis ritkul, kevesebb lesz, és akkor még 40 évesen is lesz belőle valami.
2015. febr. 27. 12:49
2/9 anonim válasza:
Ha rendezett, akkor nem borzasztó, csak mert vastag. Az én ízlésemnek meg a túl vékony szemöldök közönséges hatást kelt.
2015. febr. 27. 13:40
3/9 anonim válasza:
Amúgy az 50-es, hatvanas évek óta... Miss Hepburn-nél csinosabb, bájosabb, elegánsabb és stílusosabb nő nem kell.
lány vagyok, és feltűnt, hogy rengeteg a feketére festett nagy vastag szemöldök csajokon, biztos ez a divat, de számomra gusztustalan
2015. febr. 27. 13:53
5/9 anonim válasza:
10-15 éve a cérnavékonyra szedett szemöldök volt a divat, ami a viselőinek bamba, csodálkozó külsőt kölcsönzött. Ocsmány volt.
Most a természetes szemöldök a divat, és jó esetben a természetes szemöldök dús, ívelt. Ez szép. Az, hogy egyes lányok fekete zsírkrétával satírozzák a szemöldöküket, trendinek gondolva azt, sajnálatos dolog.
2015. febr. 27. 14:02
6/9 anonim válasza:
Alapvetően a nem vékony, de formázott szemöldök nem csúnya, sőt, ízlésesebb, mint a cérna. Viszont a vastagított, fekete (főleg szőke hajhoz) egyenesen visszataszító, mert természetellenes.
Az utóbbi pár évben lett ennyire népszerű. Nagyon szép tud lenni megfelelő arcszerkezettel, de szerintem sokaknak nem áll jól és rossz lesz emiatt az összhatás.
Demi Lovatónak is borzalmas volt a vastag szemöldök.
Amitől meg tényleg nevetnem kell az a tinik körében elterjedt vastag, rajzolt, sötét szemöldök, úgy néznek ki vele mint egy transzvesztita, vagy egy karikatúra. Legalább dolgoznák el rendesen.
tényleg divat lett, de sokaknak nem áll jól, nem is értem, szőke hajú csajok pl minek erőltetik a vastag fekete szemöldököt... nekem meg inkább a vastagabb áll jól, a cérnaszemöldök nem (ami amúgy nem is néz ki jól sztem)
2015. febr. 27. 20:01
9/9 anonim válasza:
a vastagabb szebb mint a cérnavékony. de fontos hogy természetes hatású maradjon annak ellenére, hogy formázva van. meg persze a szemöldök színe sem mindegy, fontos az a szabály, hogy legyen egy árnyalattal világosabb a hajnál. így lesz szép. attól hogy sok szőke csak feketével kihúzza a szemöldökét, még maga a fazon előnyösebb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!