Eredeti ez a Louis Vuitton táska?
2017. jún. 1. 16:23
1/6 anonim 

válasza:

Nem. Ez az eredeti: [link]
Azon kívül, hogy gagyi az összhatása (varrás, anyag), látszik, hogy pl. a füle tövében az eredetinek a fém szegecset körbeveszi a varrás, a kamu táskánál pedig nem, valamint az eredeti táskákon pont ugyanott vannak a minták, ugyanannyi öltés van egy sorban, stb.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm széoen az észrevételt, bár szerintem a kéoen lévő táska sem eredeti, hiszen az egyik lv jek ketté van vágva a cipzárral. Vagy én gondolom rosszul? Én úgy tudtam ilyet sosem tesznek.....
2017. jún. 1. 23:49
3/6 anonim 

válasza:

Tekintve, hogy a hivatalos weboldalukról szedtem a képet, valószínűleg eredeti. Elég nehéz lenne amúgy elvágni a mintát, úgy hogy semmi se legyen kettévágva: [link] Egyes modelleken ferde vágás van, úgy meg főleg nehéz lenne. Szerintem csak a LV logót nem vágják ketté soha.
4/6 anonim 

válasza:

Javárj, pont ezt írtad. :D Akkor lehet, kettévágják, mert amit linkeltem, az tuti eredeti.
5/6 A kérdező kommentje:
A küldött képen éppen egy lv jel van kettévágva bal oldalon fenn a cipzár mellett...
2017. jún. 2. 00:24
6/6 anonim 

válasza:

Amit linkeltél kérdező egyértelmű kamu, abból is a béna fajta, amiről 10km-re leír, hogy replika.
Vannak jobb replikák, amiknél tényleg nehéz észrevenni ránézésre a különbséget.De azoknak olyan áruk is van.
Sztem ha valakinek nem telik eredetire, akkor inkább vegyen egy szép akár bőr táskát és járjon azzal, a replika nagyon gáz.És mondom, a jobb replikák baromi drágák is.
Amit linkeltél egyértelmű,hogy kamu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!