70 cm körüli derékbőség soknak számít, vagy normális?
Figyelt kérdés
Nőknél.
Tudom, a tükör a lényeg, de csak általánosságban, érdekel.
2017. máj. 29. 08:10
1/5 anonim válasza:
Ha arányos a testalkatod akkor jó.
2/5 A kérdező kommentje:
97 a mellem és a csípőm is, szóval a törzsem arányos, a felkarom és a combom vastag a testemhez, viszont azzal úgyse tudok mit kezdeni. De méretileg gondoltam a kérdést, hogy ez sok-e, mert a derék az, aminek vékonynak kell lennie, amire rávágják, hogy "fogyjál le", stb, miután a modelleké 58-60 körül van, ezért érdekel, hogy 70 mennyire számít soknak...
2017. máj. 29. 08:48
3/5 anonim válasza:
Szerintem tökéletes. Nekem bejön az alakod.
4/5 anonim válasza:
Ugyan meg nonom kell,de kapcsolatban allok egy modellugynokseggel,igy nekem 59es derekam van.
Szerintem ez egy atlagos nonek borzasztoan vekony,a mindennapi elethez nem kell igy kinezni. Szoval,nehogy elkezdd azert sanyargatni magad,mert a modelleknek nalad 10 centivel vekonyabb dereka van. Ez altalaban adottsag,illetve rengeteg sport eredmenye. Ahogy irod a mereteidet,atlagos testalkatu nonek tudlak elkepzelni,ezzel nincs is baj. Teljesen normalis.
(Nem tudom,mennyi idos vagy,de az nem lenne normalis,ha mondjuk 30 evesen akkora lenne a derekad,mint a 16 koruli modellanyoknak)
5/5 A kérdező kommentje:
29 leszek, 2 gyereket szültem, de tiniként én el voltam hízva, és így 30 fele valahogy sokkal kritikusabb vagyok magamat nézve, érzékenyebben érint a külsőm, mint pl 10 évvel ezelőtt.
2017. máj. 29. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!