Minden lánynak ban egy kis alhasa?
Figyelt kérdés
nekem van egy kicsi az nagyon csunya?
166cm magas ès 50kg vagyok
2017. máj. 2. 20:50
1/11 A kérdező kommentje:
van
2017. máj. 2. 20:51
2/11 anonim válasza:
aki rendszeresen sportol, és nagyon odafigyel az étkezésére, annak lapos az egész hasa
azonban ők csak kis százalékot tesznek ki
a legtöbb lánynak igen, van alhasa
3/11 A kérdező kommentje:
ès ez nagyon csúnya?
2017. máj. 2. 20:53
4/11 anonim válasza:
attól függ, hogy mennyi zsír van rajta
de nyugi, a tiéden nagyon minimális lehet, hisz vékonyabb vagy mint én :D (én 159 centi vagyok 50 kg-val)
6/11 anonim válasza:
Nekem nem volt, mikor vékony voltam. Most sokat híztam és van és szerintem nagyon csúnya.
7/11 anonim válasza:
Nekem nincs,mert sokat edzek es kockas hasam van. Viszont a legtobb baratnomnek van,sot,nem is igazan lattam meg az edzotermen kivul hozzam hasonlo alaku lanyokat. Szoval ne aggodj emiatt szerintem.
8/11 A kérdező kommentje:
koszonooom!!!!!!
2017. máj. 3. 14:43
9/11 Sunshinedoll válasza:
Nincs mindenkinek, de a legtöbbnek van, és tök normális, ha van. A nőknek magasabb az egészséges testzsírszázaléka, mint a férfiaknak, ezért természetes, ha kicsit "zsírosabbak".
Én rendszeresen sportolok, ritkán eszek sz-r kaját, mégsincs kockás full lapos hasam, mert nem érdekel az ilyesmi :D Soha senki nem mondta rá, hogy ronda hasam lenni, és én is szeretem, ahogy kinézek.
10/11 anonim válasza:
Szerintem a nők nagy részének van. Sőt aki sok magassarkút visel, annak 1000% hogy van. Ugyanis, a magassarkú okozta testtartás következtében az alhas nagyobbodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!