Kecskee666 kérdése:
A mai fiúknak miért a vékony, ribizlik jönnek be?
Figyelt kérdés
Azokra a tipikus seggmell ki típusra gondolok... Indkolnatok? A normális lányokat miért nem veszik észre? Vagy pl a moletebb lanyokat?2017. máj. 22. 21:38
21/28 anonim válasza:
Barátod van? Egy darab? Ajjaj... :D
22/28 anonim válasza:
nem vagy kövér? van barátod? akkor te is egy vékony kis r**banc vagy XD
23/28 anonim válasza:
Amúgy megsúgom, hogy a ribizli az homár fiút jelent. ;)
24/28 A kérdező kommentje:
Olyan balf.szk vagytok te jó ég... Nem vagyok dagadt sem kövér:) deoke. Rib.nc vagyok.
2017. máj. 24. 10:36
25/28 A kérdező kommentje:
Sovány*
2017. máj. 24. 10:36
26/28 anonim válasza:
Egyébként az a durva, hogy az én ismerőseim körében tipikusan a kövér és ronda nők, akik farokról farokra járnak. Általában ők kezdeményeznek, az átlagos és átlag alatti férfiaknál. Gondolom ez kell az önbizalmuknak, hogy legalább van, aki megpiszkálja őket. A csinos, jó alakú lányok pedig válogatnak, mert megtehetik. Sohasem tudhatod, mi folyik a háttérben. Régen én is ellenkezőleg gondoltam. :D
28/28 anonim válasza:
Amúgy. Most mondok neked valamit, amit én tapasztaltam.
Vékony lány vagyok, sosem jöttem be egy fiúnak sem. Az én környezetemben a fiúknak a molett, kövér lányok jönnek be. A vékonyakra pedig olyan megjegyzéseket tesznek, azaz rám például, hogy "csontkollekció", "elől deszka, hátul léc". Arra már nem térnék ki, hogy mennyire rohadtul bántó, miközben nem is tehetek róla, hogy genetikailag vagyok ilyen.
+ már akkor ribizli is vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!