Nőnek vekony vagy vastag vádli szebb?
Figyelt kérdés
a vékony és közepes testalakúaknál.
En nagyon vekony vagyok de a vádlim vastag a termetemhez képest. Van aki azt mondja örüljek neki, de nekem nem tetszik. Sztem nem nőies. Nekem sokkal jobban tetszik amikor a csajoknak nagyon vekony a vádliuk.
szerintetek?
2017. máj. 11. 22:42
3/27 anonim válasza:
Igaz h én lány vagyok, de szerintem ezek a vékony csirkevádlik nagyon csunyak. Nekem a legjobban az tetszik ha valakinek izmos, sportos vádlija van. De a csirkelábnál még az első is sokkal jobb.
4/27 anonim válasza:
Nekem is olyan a vádlim mint neked kérdező. :/ Plusz a bokám is vastagabb.
5/27 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb gondod az életben.
6/27 anonim válasza:
Nekem is viszonylag nagy vádlim van, eléggé izmos. Kicsit férfias, de inkább ilyen legyen mint vékony, izomtalan, formátlan.
16L
7/27 anonim válasza:
Inkább legyen vastagabb, mint hogy "botlábad" legyen.
Az izmos, kidolgozott láb sokkal jobban mutat még lányoknál is.
8/27 anonim válasza:
A válid formájával és méretével nem nagyon tudsz mit csinálni sajnos. Szebb az izmos, formás szerintem is. Nekem pont ilyen csirkevádlim van, amit linkeltél. Nem mondom, hogy utálom, mert elfogadtam, hogy olyan amilyen. Ha megfeszülök se lesz nagyobb. Ez van.
9/27 Sunshinedoll válasza:
Nekem se a tönkláb se a vékony pipaszár nem tetszik. Nekem az tetszik, ha formás, izmos, de nem óriási vagy aránytalan (akár aránytalanul kicsi vagy aránytalanul nagy). Enyém elég vékony szerintem, de nem vészes.
10/27 anonim válasza:
Nekem a vékony lábak jönnek be, így szerintem a 2. mérföldekkel szebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!