Nőnek vekony vagy vastag vádli szebb?
a vékony és közepes testalakúaknál.
En nagyon vekony vagyok de a vádlim vastag a termetemhez képest. Van aki azt mondja örüljek neki, de nekem nem tetszik. Sztem nem nőies. Nekem sokkal jobban tetszik amikor a csajoknak nagyon vekony a vádliuk.
szerintetek?
Amit te kifogásolsz, az egy normális láb!
Ilyen egy láb, igen! Annyira elegem van, hogy el van torzulva a fejetekben minden! Ti komolyan betegek vagytok... Aki erre azt mondja, hogy "vastag". Ülő helyzetben ilyen egy normális láb!!
Ez lenne a "normális"?
Na ne röhögtess! Ez egy angolkóros pipa, semmilyen nyüzüge "láb"... Angolkórosnak mondanám. Gyufaláb.
Amilyen meg neked van, az a normális láb. Erről ennyit!
Ez is cérna, és bot, még a combhajlatánál a bőr is lóg rajta.....
Valami veszett undorító......
Asszem valami perverz labfetisesnek sikerult megtalalnia a kerdesedet... :D De amugy meg nem ertem mire jo ez, egyik fajta vadli sem rosszabb a masiknal, mindketto jo a maga modjan. Jo lenne ha az emberek abbahagynak a body shaming-etbes novesztenenek egy kis onbizalmat.
Utolsonak meg mondom hogy rohadtul nem log a bor a no labarol, azt a reszt inaknak hivjak.
Inas, csontos, ronda, és lóg a bőre, mivel nincs ami kitöltse: se izom, se hús, se semmi.
Ez egy vánnyadt ronda, lógós bőrű. Nincs alatta "semmi".
MÉg az oldalsó részénél is látszik, hogy be van horpadva, annyira nem tölti ki ott semmi............ (Nem árnyék, hehe)
Bot vádli, folytatása bot piliszka fejletlen "comb". Nem comb az, de nincs rá sajnos jobb szó, ami illetné.
Ezt a "lábat" egy jobb fajta vonalzóhoz tudnám hasonlítani :DDDDDDDDDDDDDDD
Ha tetszik neked, ha nem!
Erre meg frankón azt hittem, hogy egy FÉRFI lába! :DDDDDDDDDDDDDD
De úgy néz sajna, hogy nem :DDD
Szinte semmi nem választja el a piliszka előzőektől: bot, bot, jobbfajta vonalzó.
Azért az elég gáz nem? Hogy frankón azt hiszi mindenki, hogy ez egy férfi láb :DDDDDD
Háááááát :DDDDDDD
Ennél ocsmányabbat is nehezen tudok elképzelni! :D
40 kilós vánnyadtság, fizika szertárba való csontváz, de még annak is elég kiborító :DDD
Ez van a vánnyadtaknál, ez a sorsuk, hogy még a "lábnak" nevezet futóművük is ocsmány...
Ez a "láb" ami "állítólag" egy emberé, inkább egy struccéra emlékeztet :DDDDDDDDD Vajon miért?? :DDDDDDDD
Ha a strucc levágná a körmét, és "emberi" lábujjai lennének, pont így nézne ki! :DDDDD
Azért ez csodás nem? :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!