Őszintén milyen az alakom? Túl vékony vagyok? (bikinis kép)
Figyelt kérdés
164cm, 50kg, 19 éves vagyok.
Szeretnék 55 kg lenni.
2017. máj. 22. 13:25
21/36 anonim válasza:
Sportolnod kene valamit, meg egy nagyon jo etrend kellene. Van egy nagyon jo alapod, ebbol egy kis "befektetessel" nagyon bomba lehetsz.
22/36 anonim válasza:
Leírnád légyszi, hogy hany cm a combod hossza? A csipocsonttol a terd felso reszeeig. Kivancsi vagyok!
23/36 anonim válasza:
Jól áll Neked a virágmintás bikini. #20-as voltam.
24/36 anonim válasza:
szuz fiukak hogy nyaliznak mar, ugyse dughassatok meg luzerek.
25/36 anonim válasza:
Én 170 centisen voltam 50-54 kiló, és a combomon van egy pici háj. Tehát szerintem a te jelenlegi magasságodhoz sok lenne az 55 kiló.
26/36 anonim válasza:
*ja és amúgy szerintem jó alakod van. Amúgy a hasadon már van egy pici "husi" is (nagyon minimális, de van, és az már plusz), szóval oda minek még hízni, lehet, hogy a combodon is pici, most nem nyitom meg újra a képet. Szóval szerintem neked most pont jó alakod van, de ha magadnak úgy tetszenél, hogy felszednél még pár kilót, akkor nyugodtan csináld.
28/36 anonim válasza:
*Annnyira ide akarom írni,hogy nagyjából tökéletes alakod van. Szerintem jól nézel ki, nem kéne változtatnod rajta. Jó ez így, meg picit genetika is közre játszik, szerintem te jó vagy így, ne aggódj
25-26-27.vagyok
29/36 anonim válasza:
Dugnálak, mint a lopott biciklit.
25F
30/36 anonim válasza:
körte alkat :) én a helyedben nem hízni, hanem izmosodni akarnék... elölnézetből nincs kép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!