Fiúk! MI a véleményetek erről a lányról?
A link egy gyönyörű dán raszta,youtuber lány instagramját tartalmazza.Mivel én szépségideálonként tekintek a nőre,a másik nem véleménye is érdekel róla illetve átfogóan a hosszú raszta hajról egy lányon.
A képen a nő elég helyes ezzel a kicsit sok sminkkel. De a haja engem nagyon taszít.
Valamiért én a raszta hajat mindig párosítom az igénytelenséggel. Nekem ezért nem jön be. Biztos vagyok benne, hogy sokkal szebb lenne a nő ha nem ilyen ronda haja lenne.
24/F
Még szép is lehetne ha nem olyan lenne a haja mint a puli szőre.
Raszta és tetkós nőktől mentsen meg az ég
Szerintem keress új szépségideált! Nem túl nőies...kissé igénytelennek is hat, ez az öltözködés és haj. (Nem vagyok előítéletes általában, de az ilyen hippis stílusú emberektől a hideg ráz, és tisztában vagyok vele, hogy ezzel nem vagyok egyedül.)
De persze, ha ezt akarod, a te döntésed.
18F
Nekem nagyon bejön! Tetszik, hogy nem átlagos és imádom a raszta hajat, aki azt mondja, hogy undorító, igénytelen, és még hozzá sem érne xD :D az nem tudja mi az a raszta haj és azt se, hogy ugyan úgy mosni kell és ápolni mint a többi hosszú hajat...
Nem is értem, miért vannak az embereknek ilyen gondolatai... a raszta haj be van fonva és vax van rajta... mi ebbe az igénytelen ???
Illetva a csaj öltözködési stílusa is igen csinos.(szerintem, de persze nem vagyunk egyformák)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!