Apuc kérdése:
Fiuk! Ti hogy szeretitek a lanyok hajat? Kiengedve vagy lofarokba?
Figyelt kérdés
(Hosszu egyenes barna hajam van.)
19L
2017. máj. 19. 00:35
1/10 anonim válasza:
Kiengedve jobb szeretik bár nyáron pont nem hordom kiengedve csak lófarokban mert szerte szét áll de a kiengedettet jobban szeretik én úgy vettem észre 21/L
2/10 anonim válasza:
hátrakötve, mert akkor tudjuk hogy mi fog következni:D
3/10 anonim válasza:
Kiengedve vagy feltűzve. Légy változatos és mutass mindig más formát, a hajaddal is. Variálhatod a csatokat, köss fel kendőt, mind jól mutat.
5/10 anonim válasza:
Kiengedve unalmas, kb. mindenkinek olyan van...
6/10 anonim válasza:
Mindkettő nagyon vonzó, a lófarok pedig cukibb. De kinek mi áll jól...
8/10 anonim válasza:
Alapvetően kiengedve (vagy ehhez hasonlóan)
9/10 anonim válasza:
Nekem inkább az összefogott frizurák tetszenek lányokon, sokszor zavar, ha valami takarja egy lány arcát, ezért a frufru sem tetszik. Szóval inkább a lófarok, de jöhet a konty, vagy ez a felül összefogott, hátul kiengedett haj, akár valami fonott frizura is. Vagy ha ki van engedve, akkor ez a hajpánttal vagy kendővel hátrafogott haj tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!