Miért gyenge rajtam a parfüm?
Figyelt kérdés
Vettem egy Paco Rabanne 1 Million férfi parfümöt, 200 miliset. Tuti hogy eredeti, viszont azt vettem észre, hogy amíg a neten mindenki azt írja hogy 2-3 fújással is ölni lehet, rajtam 8 fújást is alig éreznek meg, pár óra múlva pedig már szinte semmi sem érződik.
A fújókájával lehet a baj, vagy mi miatt lehet ez?
2017. máj. 16. 21:05
1/6 anonim válasza:
Megszoktad és a környezeted fuldoklik.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem, mindig kérdezgetem hogy érződik-e, de mindenki azt mondja hogy nem. Általában nagyon közel kell jönniük, akkor sem érzi sajnos mindenki
2017. máj. 16. 22:16
3/6 anonim válasza:
Honnan tudod hogy tuti eredeti-e?
Akkor jó egy parfüm ha magadra fújod és látod hogy olajos.
Amúgy meg mindenkinek más a bőre.
4/6 anonim válasza:
Az orrod elfárad egy idő után...
5/6 anonim válasza:
Velem is ez van.. én egy idő után már nemérzem magamon (bvlgari aqua pour) de a többiek igen...Hozza szokik az orrod és hamar elillan...
6/6 anonim válasza:
Amugy meg ezek az ugymond 'parfümök'nem teljesen igaziak.. eu de toilette ...nem olyan tartósak mind a drága igazi parfümök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!