Nagyon izzadós vagyok, mit tudok ellene tenni?
Először is, bocsi, ha rossz helyre írtam ki, de nem tudtam, pontosan hová kéne >.< Szóval a lényeg, hogy nagyon izzadok. Mire kiérek a buszmegállóba, már kezd melegem lenni, buszon ülve meg mikor mennyire, de izzadok (nem csak melegben) És mire beérek az iskolába, addigra is eléggé. Biztos nem a melegtől van, mert akár öt fokban is képes vagyok izzadni, télen is mindig lengén öltözködöm (szerencsére nem betegeskedem túl sokat) emiatt.
Mitől lehet? Mit lehet tenni ellene?
Előre is köszi a válaszokat :)
Én is így vagyok, próbáltam már mindent (solutio antisudorica, dezodorok, egyéb izzadásgátlók..). Ha szerencséd van kinövöd, de am sztem neked a solutio antisudorica is segítene. A kezemet bonyolult módon kezelem, csak ez segít rajta de hosszú lenne most leírni, sztem am sem próbálnád ki. Jelenleg stresszoldót is szedek (homeopátiás gyógyszer), ugyanis nekem a stresszel függ össze az izzadás.
Ha neked pl a pajzsmirigyed miatt van akkor azt gyógyszerrel nem lehet nehéz kikezelni, szval lehet el kéne menned kivizsgálásra hogy az-e a gond.
Velem is ez van. Nem vagyok túlsúlyos, nincs pajzsmirigy problémám, nem vagyok stresszes, jól étkezem, rendszeresen sportolok stb, egyszerűen semmi nem indokolja a dolgot. Akkor is izzadok, ha fázom, van, hogy jégcsap a kezem, de verejtékes. Egyszerűen gyűlölöm a dolgot. Nekem ez tenyéren, talpon, hónaljban jelentkezik, máshol nem. De olyan szinten, hogy frissen megfürödve, dezodorozva már 5-10 perc után folt van a hónaljamon. ( Szerencsére szaga nincs. ) Emiatt kizárólag fekete felsőket hordhatok, amit nagyon nem szeretek, rengeteg ruha anyag is kilőve, mert nagyon meglátszana. Még olyan alapvető dolgokban is akadályozott mindig, hogy kézen fogva mászkáljak az adott párommal, mert valóban tocsogott a tenyerem...Még nem találtam megoldást sajnos.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!