Nagyon gyatra az alakom? Hogyan tudnek valtoztatni?
Már 2 éve nem veszek fel nyaranta rövid nadragot mert szegyenlem magam...
Telen meg ugy voltam vele nem erdekel hosszugatyaban vagyok jo lesz ez igy,de most hogy jon a nyar kene valtoztatni..amig suli van addig sportolni nagyon nem tudok mert utana szakkorok vannak es programok.
A kaloria bevitelemet majus elejen csokkentettem es edzeni(felules,guggolas) is elkezdtem.
Valami tipp?
Ezek a képek alapján szerintem rendben van. Nincs vele probléma:)
17/F
1. ki kényszerít arra, hogy lefogyj? "kene" SEMMIT se kell, maximum szeretnél, a kettő között ég és föld van.
2. a nasikat, cukros löttyöket mellőzd az életedből
3. mozogni otthon is lehet akár két tantárgy között is, pl. ugrálj, hullahoppoz, keress a neten tornavideókat és azokra tornázz, kardió és aerob edzéssel lehet fogyni. hétvégente meg ha jó az idő menj le futni min 30 percet. Tornavideós oldalaknak ezt a kettőt ajánlom: [link] [link]
4. a felülés tönkreteszi a gerincedet, inkább végezz hasprést
5. tölts meg két ásványvizes palackot vízzel, és azok teljesen jók lesznek súlynak, azokkal végezd majd a guggolást és a kitöréseket.
6. igyál napi min 2 liter vizet
És két év alatt nem jutottál még oda, hogy elkezdj edzeni? Mostanra olyan alakod lehetne, hogy ihaj.
Am neked nem fogynod kell, mert egy deka felesleg nincs rajtad. Az a te bajod, hogy pont annyi izom van rajtad, amennyi a járáshoz kell. Súlyzókra és fehérjére ruházz be. A kalóriabeviteled pedig növeld, mert anélkül nem nő az izom.
Köszi a valaszokat!:)
De ket ev alatt eljutottam odaig,csak az a baj nincs kitartasom es ha nem lattam eredmenyt 3 honapon belul akkor abbahagytam mindent...
Persze, hogy nincs eredmény, ha közben nem eszel rendesen. Ahhoz, hogy izmot építs, extra tápanyagra van szükség. A tested nem tud a semmiből gazdálkodni.
Kezdésnek keress rá a Vicky Justiz nevű youtuberre, nagyon jó 10-15 perces tornavideói vannak kezdőknek, testrészekre bontva. Azokból megcsinálsz 2-3-mat naponta és sok fehérjét és elég kalóriát eszel, kevesebb, mint 3 hónap alatt látszani fog az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!