Szerintetek ez a lány szép?
Figyelt kérdés
Asszem 22 vagy 23 éves, barátomat rajtakaptam hogy nézegette, de nem tudom minek mivel baratom 17 eves.
16/L
2017. máj. 7. 15:03
21/28 acelsziv válasza:
Ez egy Implantoszaurusz.
Bottal nem piszkálnám meg. De hát van aki erre gerjed, Főleg a látszatemberek.
22/28 anonim válasza:
Az ilyenek szoktak hozzá menni egy 50 éves milliárdoshoz és pózolni a karába 40 éves korukig, kb ennyiről szól az életük. Attól függetlenül hogy nincs szétplasztikázva a kinézete még nagyon mű. Amúgy a szája tuti meg van csinálva és undorító is. Amelyik nő ezt a szájat szépnek találja annak hatalmas gondok vannak a fejében. De az ő tekintetében sem lehet látni amúgy egy szikrányi értelmet sem. Az alakja jó de az összkép ezzel a buta fejjel és stílussal hányinger keltő. Egy jó ízlésű férfi nem ilyenre gerjed.
23/28 DONIBOY válasza:
Nem rossz darab, de bizti nem akar lecserélni.
Én is megnézek minden jobb csajt, de meg sem szokott fordulni a fejemben a dolog :D
17/F
24/28 anonim válasza:
Ezt a fajta lányt tartja sok férfi korunk szépség ideáljának . Nézni lehet ...azzal nem csal meg ....de egyébként is nyugi ,az ilyen csajok nagyon megválogatják kivel állnak össze ...nem csak az alsógatyája dagadása számít ,hanem a pénztárcájáé is !!!A másik pedig ,hogy már a kora miatt se kellene neki a fiúcskád !
27/28 anonim válasza:
*bár a kezét az ékszerek leöregítik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!