Avon tanacsadoonek jelentkeztem. Valaszolnatok nehany kerdesre?
Szoval regisztraltam tanacsadonak de nem vettem eszre h hivtak... Nincs penz a telomon. De visszahivast fogok kerni. Viszont elotte lenne nehany kerdesem
A katalogust magamnak kell fizetnem ez kb mennyibe kerul hogy kerul el hozzam es megtarthatom e?
Ha 5000ft felett van a rendeles ingyenes a kiszallitas. Viszont ha nem kb mennyi a postakolcseg?
Kell e mennem egyeb rendezvenyekre tanacsadasokra amik hetkounap vannak? (mert ugye az a suli miatt nem megoldhato)
Ha pl 2000ft a rendelesem (amit nem magamnak rendelek) abbol mennyi penz jut nekem es az h kerul hozzam?
Hany eves kortol lehet valaki tanacsado? En 14eves vagyok de nagyon szeretnek penzt keresni vele.. Illetve egy kisebb karriert elinditani...
Valaszotokat elorw is koszonom!
14 evesen meg hivatalosan nem lehetsz,beszeld meg anyuddal,az o neven regisztralhatsz. Bar nem javaslom,ne haragudj,de en nem tudnek megbizni egy 14 evesben ugy,hogy rabizzam a rendelesem,penzt adjak neki,stb,es szerintem sokan igy vagyunk ezzel. Ha megis belevagnal,akkor viszont...
A katalogust neked kell fizetned,attol fugg az ara,hogy mennyit rendelsz. A rendeleseddel egyutt erkezik majd meg,a dobozban. Igen,megtarthatod.
A postakoltsegrol nem tudok nyilatkozni,mert en mindig 2 napos kiszallitast kerek,postara. Ez a leglogikusabb valasztas,mert ingyenes.
Van,amikor vannak pl treningek,delutan. Ha nem tudsz elmenni,akkor sem harapjak le a fejed.
Annyibol semennyi nem kerul hozzad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!