Fiúk! Szerintetek ennek a lánynak milyen a szája?
Nem tetszik, kicsit sem. Ha még valóban kicsi is volt és amiatt töltette fel... túlzásba esett.
(de valójában sokszor csak saját maguk látják túl kicsinek)
20: Oh... a lelkedbe gázoltam... akkor minden ok. Gondolom te is csak épp kedveségből szólítottál egy fantázia néven ugye?
S kérdésedre válaszolva: most már igen, a korodmiatt lenézlek, de azért mert a te korodban éretebb gondolkodásúnak kellene lenned, de nem vagy az.
S igen, a csaj meg jó lenne, de nem a kora miatt, hanem mert jó csaj.
S igen, tudok csajozni, s bizony csak az elmúlt években (4-6 év) 23 évestől a 38 évesig fordultak meg nálam nők, rockertől a tanítónőig. Egy közös volt bennünk: volt stílusuk, nem voltak prűdek, s Nők voltak. Nem macák. Te meg csak szeretnél hasonlókat.
örülök neki, hogy egy ilyen bölcs és érett tag oktat ki, mint amilyen te vagy... különösen tetszik, hogy olcsó lepattanó rokkerribiktől a "mature" idős nőkig bezárólag, remekül elboldogulsz a nőkkel :)
ha vannak még hasonlóan jó sztorijaid, élettapasztalataid, kérlek oszd meg velünk :)
Na fiúk fiúk!
Nem érdemes veszekedni! Most akkor elmondom, hogy a csaj 158cm es nagyon idosnek nezki a labai pedig nagyon rovidek. De ez csak a kulso. Tudom. Amugy eleg egyszeru teremtes es minden baratjat szetcsalja. De attol fuggetlenul pedig sgy batortalan, cerna hangu valaki. Ennyit rola. Ti meg szajra raizgultok, meg osszevesztek rajta. Istenem
honnan veszed hogy nekem egyáltalán bejön? inkább magaddal és a szövegértéssel foglalkozz más tömzsi p1csaszájú emberek helyett
"fáj, hogy te elviszed a hónapok óta kinézettet?"
fogalmam sincs, hogy te mit szívsz, de valami olcsóbbik fajtából lehet.
abszolút közelében nem jársz a realitásnak, de ha a te egódnak ez jól esik, felőlem tolhatod tovább itt a szövegeket, próbálhatsz névtelenül jó színben feltűnni, elmosolygok rajta, ahogy látom más emberek is :)
Nagyon csunya
Fiú vagyok
De nők kellenek mellénk nem a csirke kifordult se**e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!