Fiúk! Szerintetek ennek a lánynak milyen a szája?
2017. máj. 1. 16:49
12/30 anonim válasza:
Hát ez ocsmány, nem állnék szóba ilyen nővel, pláne hogy direkt csináltatta, fujj.
14/30 anonim válasza:
ez bizony sok lett
de, túl nagy lett
15/30 anonim válasza:
Hogy tudnam megismerni? Tennek egy probat nala, aztan referalok hogy milyen.
40f
17/30 anonim válasza:
vén f@rok vagy te már ahhoz, nem gondolod?
18/30 anonim válasza:
17: Nem. Viszont ahogy latom te meg eleg tucsoktacsko, hogy rendesen lasd a vilagot. ;-)
19/30 anonim válasza:
Az ilyen nők miatt vannak ilyen vén hímsoviniszták a világon. Az asszony már biztos kirakott, mostmár jöhet a frissítés..., csak sajnos neked már fizetni kell érte. ..
20/30 anonim válasza:
ahhoz képest hogy így beszélsz rólam, egykorú vagyok szinte ezzel a nővel, 26.
a nőt nem tartod tücsöktacskónak?
-egyébként tudom hogy te csak szeretnél ilyen tücsök lenni mint én, de azért mégis érdekel, hogy engem te most akkor lenézel a korom miatt, viszont a nőbe az meg jó lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!