Milyen apróságokkal tűnhetnék idősebbnek?
Figyelt kérdés
Sminkre,hajra,ékszerekre gondolok.Pl.vékony szemöldöktől és egy fülben lévő több fülbevalótól látszódhatnák idősebbnek?(hétköznapra nem akarok,csak lesz egy buli amin jó lenne idősebbnek tűnni)
Ötleteket várok:)
Aki NEM a kérdésre válaszol,az ne írjon inkább,mert különben pontozok.
2010. máj. 15. 11:08
1/4 anonim válasza:
mutass képet magadról és akkor valószínűleg tudok tippeket mondani. Egyébként gondolom nem vagy még 18 és félsz h nem engednek be a szórakozóhelyre. A füstös smink, hullámos haj (ha hosszúú a hajad) tuti nyerő egyébként.
2/4 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok ;)
Szórakozni megyek és még nem múltam el 18 gondolom te is:) Mindenképp füstös szem vagy valami erősebb smink,magassarkú(elég magas legyen)csinos ruha én pl latexben megyek egy csinosabb felsővel...:D én ezeket ajánlom:)
3/4 anonim válasza:
hát én eddig leginkább ruhával tudtam elérni hogy idősebbnek nézzek ki meg persze a magasság nekem nem kellett magas sarkú mert amnélkül is magas vagyok xD de ha te alacsony akkor ami feltétlen kényelmes az nem árt hát nem tudom miért írják annyira a sminket rám 12 évesen smink nélkül is 16-17-et mondtak tehát lehet csak nállam van így de sztem nem olyan fontos nyakig kifestegetni de ez egyén kérdés :)a haj pedig sztem amit írtak a hullámos.. sztem az fiatalít álltalában de ez az arcon múlik de amitől én idősebbnek nézek mindnekit az az egyenes inkább vagy akár a felcsatolot úgy hogy persze lőgnak ki tincsek :) na több nem jut most eszembe de azért sok sikert neked!!
4/4 anonim válasza:
Majd egy pár év múlva meg fiatalító trükköket fogtok kérni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!