Fiúk, szerintetek vonzó, ha egy lány nem tökéletes?
Figyelt kérdés
-nem tökéletes az alakja
-ügyetlen
-kicsit naív
-mások az étkezési szokásai (pl.vega/vegán, sokimdent nem eszik)
A felsoroltak közül van olyan, ami kizáró ok nektek?
2017. ápr. 30. 10:58
2/8 anonim válasza:
Te komolyan "hibásnak" = nem tökéletesnek ítéled meg azt, aki nálad erkölcsileg kicsit fejlettebb, és belátja, hogy mind a környezetünkre, mind az egészségünkre mennyire káros az állati termékek fogyasztása és képes lemondani róluk? Beszarás. Ilyen pofátlan majommal biztos szóba sem állnék.
4/8 A kérdező kommentje:
#2 nem. Vegán vagyok.
2017. ápr. 30. 21:16
6/8 anonim válasza:
nálam voltak ezekből gondok, de reméljük, te normális párt találsz majd magadnak, és nem lesznek.... főleg az alakom, a ruháim, úgy átlagban ÉN és a vegetáriánusságom keverve a laktózérzékenységemmel voltak gondok...
7/8 anonim válasza:
Ha vegán, akkor már nem is lehet nem vonzó.
8/8 anonim válasza:
Bárcsak én találnék magamnak egy vegetáriánus vagy vegán nőt lehet az ügyetlen is.
De a helyzet pont fordítva van a vegetáriánus férfi nem talál magának egy nőt sem mert nem tetszik nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!