Szerintetek milyen az alakom? (Képpel) 17/L
Változtass a torz énképeden.:)
Jó vagy.
Az màr nagy gond ha full idegen emberektől vàrod a megerősïtést..Főleg ebben az esti óràban amikor màr egyesek erősen a recskàn vannak...
Ma este sok kisfiú és kanos vénember fejében fogsz megfordulni..Xd
Nem értem miért baj ha arc nélkül tesz fel képet..
idióták.
Szerintem amúgy szép alakod van:) Kondizol vagy mit csinálsz?
Mert a hasadon nagyon látszik szerintem
21/L
6-os, azért mucika, mert beteg elmére vall egy anonim oldalra pakolgatni fszverés pozitív képeket, amiről a felrakója pontosan tudja, hogy milyen válaszok fognak érkezni rá. Ha kíváncsi a véleményre, akkor megkérdezi a pasiját vagy a családját.
Meg a kutya sem tudja, hogy a háttérben szereplő tárgyak vagy testi jellegzetességek alapján mikor azonosítják be. Pláne az ilyen ostobenkó libuskákat. Utána meg megy a sírás anyucinál, a rendőrségnél meg az öngyilokkísérletek, ha esetleg visszaélnek vele.
Tetszik az alakod, vonzó karcsú. Szerintem erősíts még, akkor még formásabb, tónusosabb leszel.
Köszi a képet! Ha alakultál szívesen látunk újabbat. Színesben ha lehet, főleg ha szépen lebarnulsz.
Minek kell neked az ego tuning?
Bizonytalan vagy magadban?
Vagy csak hiú vagy?
Amúgy szerintem, fogyhatnál egy kicsit, nekem szélesnek tünik a derekad..lehetne egy picit laposabb a hasad is
Csak irónia volt.
Pont jó vagy így.
De ezt szerintem te is tudod. Csak kell, hogy idegen emberek növeljék az egódat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!