Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan gyantázzam le a hónalja...

Hogyan gyantázzam le a hónaljam itthon?

Figyelt kérdés

Le akarom gyantázni a hónaljam itthon,egyedül,mert az epilátorral nem férek hozzá rendesen.Vettem x-epil gyantát,ilyet:

[link]

Felülről a 8.

Olyant vettem,de nem tudom hogy kezdjek hozzá,egyáltalán meg tudom magamnak csinálni rendesen?mást nem akarok megkérni.

2010. máj. 14. 21:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Persze hogy megtudod!!

Ha jól láttam akkor patronosat vettél!Mikróba forrósítsd fel, kend fel a hónaljadra, rá a papír, jól nyomkodd rá, és egy határozott mozdulattal tépd le!

Cefetül fog fájni, készülj fel rá!Ott nagyon érzékeny a bőr!

De első csík után elzsibbad, és a többi kevésbé fáj!Ja és ne kicsi szőrzetre kend, akkor nem szedi ki rendesen!Ha eddig borotváltad, akkor hagyd megnőni a tökéletes simaság érdekében!Én utána babaolajjal kend be!az a legjobb utána!

2010. máj. 14. 23:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2010. máj. 15. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!