Anya nem veszi komolyan a gyantáztatás témát. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A multkor említettem neki, hogy elég nagy a lábamon a szőr, és nagyon zavar. Azt mondta hogy majd nyáron legyantázza, van itthon minden ami kell. Én mondtam, hogy most kéne, és nem akarok nyárig várni, de jött az a szokásos ,,majd, majd". Jövő héten erdei iskola lesz és nem akarok szőrös lábbal fürödni, öltözködni a többiek előtt, úgyhogy ma megkérdeztem holnap legyantázná-e és azt mondta még nincs nyár. Szóltam, hogy erdei suli lesz és már amúgy is nagyon zavar de semmire vette és azt mondta hogy: "micsoda problémák". Nagyon rosszul esik, hogy így semmibe veszi az akaratom még úgy is, ha ez zavar engem... mit csináljak? 2-szer már borotváltam, de nem akarom erősíteni, egyedül gyantázni meg nem merek, és ha mernék se tudnék mert itthon lesz... mi legyen?2017. ápr. 21. 21:25
11/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi az eddigi összes választ, ma sikerült rávennem, hogy legyantázza. Nem volt vészes... hát igazából jó se, de megérte!
2017. ápr. 22. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!